6 évnél régebbi cikk

Fehérvár szépei a Városházán jártak
Fehérvár Médiacentrum fotójaFehérvár szépei a Városházán jártak

Augusztus 26. óta új királynője van Székesfehérvárnak. Reichert Karolinát és két udvarhölgyét csütörtökön köszöntötte a Városházán Cser-Palkovics András. A világbéke nem került szóba.

Viszonylag ritka az olyan szépségverseny, ahol a résztvevők közül senki sem hozza szóba a világbékét. Pedig ha valamikor, akkor most igazán ráférne ez az emberiségre. Ehelyett az idei Fehérvár Szépe - a Fejér Megyei Hírlap Királynője dobogósai sokkal reálisabb célokat tűztek ki maguk elé. Reichert Karolina, a frissen megválasztott királynő például végzős a Hunyadi Szakgimnáziumban, így tanulmányai mellett a következő évben a város népszerűsítéséből szeretné minél jobban kivenni a részét. 

A második helyezett, viszont a közönségdíjat elhódító Bozsoki Bianka Bernadett jelenleg az ELTE hallgatója, és nem tartja kizártnak, hogy a tanítói diploma megszerzése után Székesfehérváron helyezkedjen el. A jelenleg Perkátán élő második udvarhölgy, Mészáros Réka egy dunaújvárosi középiskolában végzett, tervei között szerepel a nyelvvizsga megszerzése, majd turizmussal kapcsolatban szeretné megkezdeni felsőoktatási tanulmányait.

A legszebbnek választott fehérvári lányok és Cser-Palkovics András csütörtök délelőtti találkozójáról a Fehérvár TV is beszámolt:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek