Clear sky14 °C
2020. március 29. vasárnap Auguszta
Menü

86 kilót fogyott, gasztroblogger lett - Bihari Erzsébet elárulja, hogyan csinálta

86 kiló. Ez nem a testsúlya, hanem az a felesleg, amitől megszabadult Bihari Erzsébet. A ma már gasztrobloggerként is ismert szakács szerint nem is volt nehéz leadni a több mint 80 kilót.

Ma már ő is csodálkozik rajta, hogyan bírta el nap mint nap 86 kilónyi súlyfeleslegét. Mióta leadta a túlsúlyát, sokat változott az élete, de leginkább a táplálkozása: étrendjéből teljesen száműzte a tejtermékeket, a glutént, a cukrot és a finomlisztet. Bihari Erzsébettel a Cutler Fehérvárban beszélgettünk, de tanácsait és tapasztalatait bárki elolvashatja az interneten.

 

 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

  • Házhoz viszi az olvasnivalót az ország több könyvtára
    Házhoz viszi az olvasnivalót az ország több könyvtára
  • Egyre súlyosabb a helyzet Spanyolországban
    Egyre súlyosabb a helyzet Spanyolországban
  • Csökken a hétvégenként nyitva tartó posták száma
    Csökken a hétvégenként nyitva tartó posták száma
  • Hogyan ne őrülj meg a négy fal között?
    Hogyan ne őrülj meg a négy fal között?
  • Videotelefonos kapcsolat a székesfehérvári idősgondozó intézményekben
    Videotelefonos kapcsolat a székesfehérvári idősgondozó intézményekben
  • Két egészségügyi dolgozó megfertőződött a Semmelweis Egyetem I. számú gyermekklinikáján
    Két egészségügyi dolgozó megfertőződött a Semmelweis Egyetem I. számú gyermekklinikáján
  • Nem lesz fennakadás a szemétszállításban
    Nem lesz fennakadás a szemétszállításban
  • Kétezer milliárd forintot biztosít az unió hazánknak a koronavírus védekezéséhez
    Kétezer milliárd forintot biztosít az unió hazánknak a koronavírus védekezéséhez
  • Németországba visznek olasz betegeket
    Németországba visznek olasz betegeket