6 évnél régebbi cikk

Csőtörés miatt ázott a Zichy liget
Fehérvár Médiacentrum fotójaCsőtörés miatt ázott a Zichy liget

Szerdán reggel többcentis víz hömpölygött a városi Levéltár előtt, és folyt végig a Malom utca, valamint a Mészöly Géza utca irányába, mert a város egyik ívóvíz-főnyomóvezetéke eltörött. Érdemes délelőtt még elkerülni a környéket, mert a Fejérvíz Zrt. szakemberei a mentesítési munkálatok alatt várhatóan a fél útpályát elfoglalják majd.

A Zichy liget és a Honvéd utca sarkánál található főnyomócső törött el, így a környéken lakók szerda reggel kisebb árvízre ébredtek. Nem is kicsire, hiszen a Levéltár épülete előtt parkoló gépjárművek abroncsai bőven a vízben áztak, és az úton sem lehetett átkelni. A Fejérvíz Zrt. szakemberei azonnal a helyszínre érkeztek, és elkezdték a hiba elhárítását.

Nyolc órára már csökkent a vízmennyisége, és közlekedni is lehetett a reggeli csúcsban, de a délelőtt még érdemes elkerülni a környéket, mert munkálatok alatt a Fejérvíz Zrt. szakemberei a fél útpályát elfoglalják majd. 

Várhatóan délutánra sikerül helyreállítani a hibás csőszakaszt, addig a környéken időszakosan a vízellátás szünetelhet. Mindenki megértését kérik!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek