6 évnél régebbi cikk

A fehérvári Coffee Boutique az ország tíz legjobb kávézója között!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
A fehérvári Coffee Boutique az ország tíz legjobb kávézója között!

2017-ben is díjazták a kávés szakma legjobbjait. Idén, ahogy 2016-ban is, a Székesfehérvár belvárosában lévő újhullámos kávézó ismét bekerült a tíz legjobb közé, a vendégek szavazatai alapján.

A Kávékorzó nevű független kávés-szakmai portál idén is meghirdette azt a megmérettetést, melyen a legjobbakat díjazták, több kategóriában is.

Hazánk számtalan színvonalas kávéháza közül nagy örömünkre egy fehérvári vendéglátóegység is bekerült a TOP 10-es elit listába: a Fő utcai Coffee Boutique a tíz legjobb között van. 2016 után immár második alkalommal. Egy korábbi cikkünkben már Ti is megismerkedhettetek Deáki Róberttel, a kávéház baristájával, aki nagy örömmel újságolta nekünk az elismerésről szóló hírt:
"Óriási örömmel vettük tudomásul a díjat, ami elsősorban a vendégeink részéről elismerés. Az interneten szavazhattak ugyanis a kedvenc kávézójukra, és ezek szerint bennünket ilyen sokat választottak! Az első helyezett kivételével nem hirdettek ki további helyezéseket a december 7-i díjátadón, egyenrangúan nevezték meg a tíz legjobb közé sorolt kávézókat. Kollégáimmal a kávéink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a felszolgálás minőségére, a jó kapcsolat kialakítására a vásárlóinkkal, és ez meg is térül. Természetesen nagy felelősség, hogy a továbbiakban is megfeleljünk a díjazott színvonalnak!" 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek