6 évnél régebbi cikk

Idén is ingyenes a parkolás az ünnepek alatt Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
városgondnokság
Idén is ingyenes a parkolás az ünnepek alatt Székesfehérváron

Már december 18-tól, vagyis hétfőtől nem kell fizetni Székesfehérvár egész területén, ha parkolni szeretnénk. A történelmi belvárosba azonban továbbra is csak engedéllyel lehet behajtani.

December 18-tól, hétfőtől, egészen 2018. január 1-ig, hétfőig parkolhatunk díjmentesen Székesfehérváron. Az ingyenes parkolásról mindenki időben értesül, a parkolóautomaták nem működnek majd, amit kijelzőn is olvashatunk, ha mégis megpróbálnánk aprót dobni a gépbe, illetve sms-üzenettel sem indíthatunk majd parkolójegy-vásárlást. A történelmi belváros területét nem érinti az ünnepi parkolási rend, az továbbra is kiemelt parkolási zóna, így ez időszak alatt is csak engedéllyel lehet behajtani oda!

A 2017-es éves bérletek 2018. január 31-ig érvényesek, a december havi bérleteket pedig január 5-ig fogadják el. A Városgondnokság tájékoztatása szerint díjváltozás nem lesz jövőre, és a 2018-as bérleteket már decemberben is megvásárolhatják az ügyfelek. Munkanapokon a két ünnep között a Parkolási csoport ügyfélfogadása a megszokott rendben történik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek