6 évnél régebbi cikk

Bemutatták az Alba Regia Szimfonikus Zenekar első videoklipjét!
Bemutatták az Alba Regia Szimfonikus Zenekar első videoklipjét!

Elkészült a fehérvári Virágkeringő, az Alba Regia Szimfonikus Zenekar első videoklipje, amelyet a zenekar újévi koncertjén mutatott be. A videó érdekessége, hogy nem csupán a zenekar tagjai szerepelnek benne, hanem városunk lakói is.

Ahogy azt már korábban mi is hírül adtuk, szeptemberben leforgatta első videoklipjét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar. A videó létrejöttében közreműködtek  a Fehérvár Médiacentrum szakemberei is: László-Takács Krisztina, Kiss László, Nagy Zoltán Péter, Németh-Nagy Róbert, Pethő Gábor, Zsiday Ádám és Kereki Dávid. A készítők külön köszönetüket fejezik ki az Alba Regia Szimfonikus Zenekar tagjainak, vezetőjüknek, ifj. Major Istvánnak, és karmesterüknek, Dubóczky Gergelynek.

"Tavaly ilyenkor született meg a gondolat, hogy a zenekar szeretne egy videoklipet, amely tulajdonképpen image filmként is értelmezhető. Az pedig természetes volt, hogy Fehérvári helyszíneken fogunk forgatni. A legnagyobb élményem ezzel kapcsolatban, amikor a finálét rögzítettük a Városház téren. Itt mutatkozott meg igazán, mennyi zeneszerető ember él itt! Hatalmas sikere volt a szabadtéri koncertnek, és remélem, azzal, hogy a nézelődő, tapsoló, táncoló emberek szerepelnek a videóban, sokan még inkább a magukénak érzik ezt a produkciót." - mondta László-Takács Krisztina, a FehérVár Hetilap főszerkesztője.

A ligetben randizó párt a klipben Salgói Panna és Pupkay Árpád alakítják. A Városház téri fináléban sokan fedezhetik fel magukat, ugyanis rengetegen gyűltek össze az ősz eleji rögtönzött szabadtéri koncerten.

 

 

Borítókép: Tar Károly
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek