6 évnél régebbi cikk

Fehérvári beszélgetések 300 oldalon
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Fehérvári beszélgetések 300 oldalon

Bemutatták Vakler Lajos Fehérvári beszélgetések című könyvét. A Fehérvár Médiacentrum munkatársa a Fehérvár Televízióban készített interjúiból összeállított érdekes, szívszorító és példamutató történetekkel ismerteti meg az olvasókat.

 "Mindig hű marad az adott műfajhoz, de ami a legfontosabb, tiszteli beszélgetőpartnerét, és természetesen mindig van még egy kérdése – talán ez jellemzi legjobban Vakler Lajost, aki újságírói pályafutása során mindig igyekszik maradandót, értékeset alkotni." – méltatta a szerzőt és most megjelent kötetét Bobory Zoltán, a Vörösmarty Társaság elnöke a kedd esti könyvbemutatón.

„Csodálatos emberekről írtam”- vallja Vakler Lajos, aki szerint a hitelesség az egyik legfontosabb alappillére a szakmának. Mint mondja, igyekszik munkája során mindig maradandót alkotni a valóságnak megfelelően. Lapunknak elárulta, a könyvének lesz folytatása.

A Fehérvári beszélgetések című kötet a Vörösmarty Társaság gondozásában jelent meg. A válogatás olyan televíziós beszélgetések anyagaiból készült, amelyekben a város közösségének az életében meghatározó szerepet betöltő személyek, például művészek, tudósok, sportolók, kitüntetettek beszélnek pályájukról, a városunkról. Ahogy Bobory Zoltán bevezető gondolataiban áll: „A kötet élvezetes olvasmány, és ami nagyon fontos, hiteles képeket ad.” A kötet interjúit Simon Erika portréfotói kísérik végig.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek