6 évnél régebbi cikk

Kisorsolták a Versünnep mentorait
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Kisorsolták a Versünnep mentorait

Kiderült, hogy kik segítik idén a kilencedik Fehérvári Versünnep tizenkét döntősét a felkészülésben. A hétfő délutáni mentorsorsoláson eldőlt, a Vörösmarty Színház mely művészeivel dolgoznak együtt a diákok a következő hetekben.

A Vörösmarty Színház művészei három éve segítik a Fehérvári Versünnep döntőseit mentorként, és így lesz ez a 2018-ban döntőbe jutott tizenkét középiskolással is. Hétfő délután megtartották a mentorsorsolást, ahol kiderült, hogy Baráth Eszter Adriennt Kozáry Ferenc, Bakó Fannit Tüzkő Sándor, Ferenczy-Nagy Boglárkát Váradi Eszter Sára, Jenei Mártont Kerkay Rita, Jónás Olivért és Szűcs Panna Villőt Juhász Illés segíti. Kerényi Réka Lábodi Ádámmal, Mátics Anna és Somos Máté dr. Matuz Jánossal, Nyári Ádám Kelemen Istvánnal, Tóth András Bence Láposi Rékával és Varga Eszter Varga Lilivel készül a IX. Fehérvári Versünnep döntőjére.

A Versünnepet kilencedik alkalommal szervezi meg a Fehérvár Médiacentrum a Székesfehérvári Egyházmegyével, Székesfehérvár Önkormányzatával, a Szent István Művelődési Házzal és a Vörösmarty Színházzal együttműködve. A tehetséggondozó versenyt 2010-ben hívta életre a Fehérvár Médiacentrum együttműködő partnereivel, az ötletgazda Varga Sándor volt. A Fehérvári Versünnepen az elmúlt években sok száz diák mutatta meg tehetségét, sokan közülük több éven át visszatértek. Mert a résztvevő diákok számára nem csak egy megmérettetést jelent a Versünnep, hanem örömteli közösségi programot, mely meghatározó emlék marad számukra a középiskolás évekből, a nyári verstáborok pedig megkoronázzák ezt az élményt.

A  2018-as Fehérvári Versünnep döntője április 21-én 10.00 órakor kezdődik a Városháza Dísztermében.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek