6 évnél régebbi cikk

Nyomokban már tavaszt is tartalmaz a város - a hét 10 legjobb Instagram fotója Fehérvárról
Nyomokban már tavaszt is tartalmaz a város - a hét 10 legjobb Instagram fotója Fehérvárról

Hiába a pocsék idő, ez senkit nem zavart, hogy pompás fotókat készítsen ezen a héten is Fehérvárról. Népszerű volt a Tojáskút és sokan jártak az Enthroners múltheti meccsén is. A szerelem is megjelent már a levegőben, na meg a gólyák is - mondjuk utóbbiak inkább már a fészkükben. Mini Cooperről nem készült még olyan menő kép a városban, mint néhány napja, de eheti kedvencünk mégis a fehérvári hoki ifjú reménysége volt - egy néhány mérettel nagyobb mezben.

Nincsen fehérvári húsvét Tojáskút nélkül. Az ünnepi időszak legnépszerűbb belvárosi látványosságát idén is sokan fotózták. Szerintünk talán ez a kép sikerült a legjobban:

 

#szekesfehervar #húsvét

Peter Benjamin Dombovari (@peterbenjamindombovari) által megosztott bejegyzés,

Ha már gólya van a városban, akkor közel a jó idő is. Az Új Csóri úti vándormadarak egy ideje már megérkeztek, reméljük, hogy csak pár napig kell fagyoskodniuk, mielőtt kitör az igazi tavasz.

Amikor Székesfehérváron forgatnak egy filmet, szinte biztos, hogy legalább egy jelenetben feltűnik a Jókai utca - erről korábban mi is megemlékeztünk a 10+1 film, amit Székesfehérváron (is) forgattak című cikkünkben. De nemcsak filmet érdemes itt forgatni, hanem jó fotókat is lehet készíteni. 

 

#szekesfehervar #downtown #color #street #hastag

Kanczler Bence (@bence_budapest) által megosztott bejegyzés,

Közben valahol, egy eldugott kis szobában alakul a fehérvári hoki utánpótlása. 

 

#lovemyson #lovemyboy #fehervar #fehérvárititánok #icehockey #18 @vbazsi_18 ?

Judit Fuják (@juttiful) által megosztott bejegyzés,

Ha mi a Mini Cooper magyarországi képviselői lennénk, biztosan felkeresnénk @krisztianpordan-t, hogy az alábbi képet néhány reklámanyagban használhassuk:

 

«« mini »» #fujixt1 #fuji1650mm #fujilove #fujihungary #fujixphotographer #fujixpassion #szekesfehervar #hungarianphotographer

Pordán Krisztián (@krisztianpordan) által megosztott bejegyzés,

A szerelemnek jól áll az Országalma, az Országalmának pedig jól áll a szerelem. Jegyesfotózás volt Székesfehérvár jelképénél.

Amikor ketten vagytok, akkor is van mindig egy harmadik. Hamisítatlan fehérvári utcai kávézás.

Lassan nyílnak a belvárosi teraszok, de azért még kicsit hűvös van, meg eső is. Egyelőre kellemesebb az ország tíz legjobb kávézója közé választott Coffee Boutique hatalmas üvegablakából nézni a Fő utcát, mint kint fagyoskodva egy takaró alól. Aztán persze ízlése válogatja...

 

#szekesfehervar

Göndöcs Csaba (@szobek) által megosztott bejegyzés,

Boroczky Andreáról már többször is írtunk (Az éjszakai Fehérvárban gyönyörködhet a világ; Ismét a világ egyik legolvasottabb oldalán szerepel az éjszakai Fehérvár) csodaszép éjszakai képei kapcsán. A héten egy Instagram-posztban mutatta meg, hogy nappal is van mit nézni és észrevenni a városban.

Ha a Fehérvár Enthroners bemutatkozása nem is, legalább ez a fotó jól sikerült az amerikaifoci bajnokság első osztályának nyitófordulójában. Az ötszörös bajnok Budapest Wolves 35:7-re győzött múlt hétvégén a First Fielden. Bár a végén térden voltunk, nincs miért szégyenkezni. Folytatás április 7-én a Nyíregyháza Tigers ellen, idegenben.

Borítókép: Instagram/juttiful
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek