5 évnél régebbi cikk

Munkát keresel? Akkor a Harmant keresed!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Harman
Munkát keresel? Akkor a Harmant keresed!

A mindennapi életben úgy találkozol velünk, hogy még csak nem is tudod, hogy a Harman egyik termékét tartod a kezedben. JBL, AKG, Harman/Kardon? Ezek ismerősebben hangzanak? Na ugye! Ezek és még jó néhány egyéb márka mind-mind a Harman népes családjának tagja.

A székesfehérvári Harman/Becker Kft. a Harman International leányvállalata. Amit még érdemes tudni rólunk, hogy a Harman világszerte a gépkocsik multimédia és infotainment berendezéseinek innovációs vezetői közé tartozik, amely több nemzetközi helyszínen fejleszti a mobilkommunikációs technológia jövőjét is. Autós multimédiás és hangrendszerek, navigációk, biztonságtechnikai eszközök, és még sorolhatnánk mennyi minden tartozik portfóliónkba.

Székesfehérváron immár 2 gyártóegységünkben folyik a munka, több mint 2000 munkavállalónk segítségével. Elmondhatjuk, hogy mára több mint 20 millió gépjármű rendelkezik a Harman által gyártott audio, navigációs, és multimédiás rendszerekkel.Mivel fejlődésünk töretlen és folyamatos, így további kollégák jelentkezését várjuk, akik szívesen tartoznának a Harman családjához. Operátori, raktárosi, anyagmozgató, gépbeállító, karbantartó és műszakvezető pozícióink csak Rád várnak! De beszéljenek helyettünk inkább méltán megbecsült kollégáink, hogy milyen is nálunk az élet:

8 éve vagyok a Harmannál. 2010 júniusában kezdtem operátorként és már csoportvezetőként dogozom. Szeretek itt dogozni, mert úgy érzem, előrelépésre mindig van lehetőség és vezetőimmel is mindig megtalálom a közös hangot. A Harman fennállása óta mindig biztos munkahely volt, még a válság tetőzésekor sem küldték el az itt dolgozókat. Bátran ajánlom minden munkakeresőnek, aki jó és biztos munkahelyet szeretne!” - Hosztireiter László, csoportvezető.

 „Sok éve vagyok a Harman népes családjának tagja. 2009-ben kezdtem operátorként, majd tréneri pozícióban folytattam, jelenleg pedig csoportvezetőként dolgozom. Szeretem a közösséget, és úgy érzem a cég és vezetőim mindig figyelnek rám. Az előre lépési lehetőségnek, ahogy az esetemben is látszik, nincs akadálya. Szeretek itt dolgozni!”- Némethné Kiss Beáta, csoportvezető.

Boldog vagyok hogy a Harmannál dolgozhatok immár 2,5 éve. Más cégekkel szemben rugalmasan és .emberségesen bánnak a dolgozókkal. A tisztaságot és jó munkakörülményeket külön kiemelném. Vezetőimhez bizalommal fordulhatok minden helyzetben, megértően és segítőkészen állnak a problémákhoz. Érzem, hogy folyamatosan javítják azokat a szolgáltatások, amik kényelmesebbé teszik a dolgozók életét.”- Madarász Tamásné, operátor.


Ha mindez nem lenne elég, hívj minket vagy írj nekünk, szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseidre!
Várunk téged!
Email címünk: akusztika@harman.com
Telefonszámunk: 06-22-543-100

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek