5 évnél régebbi cikk

Melyik a legmenőbb fehérvári tabló 2018-ban?
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Melyik a legmenőbb fehérvári tabló 2018-ban?

Kevesebb biztos jele van a fehérvári tavasznak, mint az, hogy a belvárosi kirakatokat ellepik a végzősök tablói. Vannak köztük színesek, ötletesek, elegánsak és teljesen letisztultak is. De vajon melyik sikerült a legjobban? Szavazzunk!

Teleki? Tóparti vagy Ciszterci? Esetleg a Váci, a Hunyadi, az Árpád vagy egy másik? Vajon idén melyik székesfehérvári középiskola végzős osztálya hozta össze a legmenőbb tablót? A felhozatal megtekinthető élőben a belvárosi üzletek kirakataiban. Mi is körbesétáltunk a napokban és 38 tablót találtunk a Belvárosban és környékén. A Fő utca-Liszt Ferenc utca-Kossuth utca-Alba Plaza-Skála tengelyen sétálva valamennyi tablót lefotóztuk, hogy megszavazhassa a város, a megye vagy akár az egész galaxis: idén melyik iskola, melyik osztályának a tablója lett a legjobb.

FRISSÍTÉS 1.: Már lehet szavazni a Hunyadi Mátyás Szakgimnázium 12/C tablójára is. (2018. április 19.)

FRISSÍTÉS 2.: Hat új tabló került a szavazásba: Bugát Pál Szakgimnázium és Szakközépiskola 12/A; Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium 12/C; Hunyadi Mátyás Szakgimnázium 12/D; Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola 12/A; Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola 11/B; Váci Mihály Ipari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 11/1. (2018. április 20.)

FRISSÍTÉS 3.: Újabb három tablóra lehet szavazni: Árpád Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 11/4; Ciszterci Szent István Gimnázium 12/B; Kodolányi János Gimnázium és Szakgimnázium 12.S. (2018. április 22.)

FRISSÍTÉS 4.: Már a Bugát Pál Szakgimnázium és Szakközépiskola 12/D tablójára is lehet szavazni. (2018. április 24.)

FRISSÍTÉS 5.: A szavazást lezártuk. Az eredményt május 5-én (szombaton), a városi ballagáson hirdeti ki a város polgármestere és a Fehérvár Médiacentrum munkatársai. (2018. május 4.)
FRISSÍTÉS 6.: A végeredmény: A Hunyadi 12/C nyerte a fehérvári tablószépségversenyt

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek