5 évnél régebbi cikk

Szeptemberig tartanak forgalomkorlátozások a Pozsonyi út felújítása miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Szeptemberig tartanak forgalomkorlátozások a Pozsonyi út felújítása miatt

Várhatóan szeptember 28-ig tart a Pozsonyi út felújítása a Zsolnai út és a Nagyszombati út között. Ezalatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásokra kell számítani.

Út-, járda- és csapadékcsatorna-építés kezdődik június 4-én hétfőtől a Pozsonyi út  Zsolnai út és Nagyszombati út közötti szakaszán. A munkálatok az utca teljes keresztmetszetét érintik, emiatt az átjárhatóságot csak korlátozottan tudják biztosítani.

A kivitelezési befejezésének határideje szeptember 28-a, ez idő alatt az egyes munkavégzéssel érintett útszakaszok az aktuális munkaterületig zsákutcaként működnek. Az építés folyamatában a kivitelezők naprakészen tájékoztatják az ingatlanok tulajdonosait, használóit az ingatlanok megközelíthetőségét érintő korlátozásokról.

A felújítással összefüggésben a Nagyszombati út Zsolnai út – Lomnici utca között szakaszán felvonulási, deponálási területet jelölnek ki, ezért a Nagyszombati út Pozsonyi útig terjedő szakaszán fokozott munkagép- és tehergépjármű-forgalomra kell számítani.

Kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy a kihelyezett közútjelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék, egyúttal köszönik is a közlekedők türelmét és megértését!

(Forrás: ÖKK)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek