5 évnél régebbi cikk

Danko Lazovics elhagyja a Vidit és befejezi a focit
Fehérvár Médiacentrum fotója
hirek.ma
Danko Lazovics elhagyja a Vidit és befejezi a focit

Sajtóinformációk szerint Danko Lazovics váratlanul szerződést bontott a MOL Vidi FC-vel és befejezte pályafutását. A klub egyelőre nem kommentálta az értesülést.

Hétfőn este írta meg a Nemzeti Sport, hogy Danko Lazovics és a MOL Vidi FC közös megegyezéssel szerződést bontott, ezzel együtt a szerb támadó befejezi pályafutását. Lazovics távozása azért is teljesen váratlan, mert a Vidi csütörtökön kezdi meg szereplését az Európa-liga csoportkörében, de már nincs lehetőség játékosok nevezésére.

A lap értesülései szerint a 47-szeres jugoszláv és szerb válogatott játékos távozását már be is jelentették az öltözőben, és Lazovics búcsújára is sor kerül a napokban. A 35 éves szerb támadó 2016 nyarán szerződött Fehérvárra, ahol 80 meccsen 29 gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt adott, az előző szezonban bajnok lett a csapattal és az NB1 legjobb játékosának is megválasztották. Lazovics a Vidi előtt játszott többek között a PSV-ben, a Feyenoordban, a Partizan Belgrádban és a Zenitben is. 

Az index.hu azt írja, hogy Lazovics távozásával a klub egyik legjobban fizetett labdarúgója távozik. Megjegyzik, hogy a Vidi néhány hete tárgyalt a még mindig csapat nélküli Dzsudzsák Balázzsal, de az anyagiakban nem tudtak megegyezni, most viszont egy jelentősebb összeg szabadulhatott fel a költségvetésben.

A MOL Vidi FC nem kommentálta az értesüléseket. Az esetről egyelőre sem a klub honlapján, sem a Facebook-oldalán nem tesz említést.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek