5 évnél régebbi cikk

Fehérvári vállalat is harcba száll a TávHősök Viadalán
·Kultverseny·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaFehérvári vállalat is harcba száll a TávHősök Viadalán
·Kultverseny·Utolsó frissítés: undefined

November 6-án, kedden, a SZÉPHŐ Zrt. négy dolgozója Egerbe utazik, hogy képviselje Székesfehérvárt és a vállalatot a TávHősök Viadalán.

Az Eger meghódítására készülő SZÉPHŐ Zrt. szakemberei, név szerint Pál Attila, Kalmár Zsolt, Oláh Tibor és Halász Ferenc a Távfűtésszerelők Versenyén a szakma legkiválóbbjai között tehetik próbára tudásukat. A megmérettetésre Prajda György művezető készítette fel a csapatot, aki a tavalyi évben az I. TávHősök Viadalán maga is versenybe szállt.

A verseny hivatalos oldalán található versenyleírás szerint, a TávHősök Viadala a fejlődést és az innovációt támogatja. Célja, hogy megőrizze a hagyományos szakmai értékeket, egyben ösztönözze az összefogások általi fejlődést, a kapcsolatok mélyítését, az új ismeretek, a legjobb szakmai gyakorlatok bemutatását és elsajátítását, előtérbe helyezve a legkiválóbb kétkezi szakembereket.

A viadalon különdíjat is nyerhetnek a szakemberek, a legharcosabb csapat elismerést az a brigád nyeri el, amelyik a legtöbb like-ot kapja a fotójára. Szavazni kizárólag a MaTáSzSz Facebook-oldalán (természetesen a székesfehérvári SZÉPHŐ Zrt. csapatára) lehet, november 5-ig. A megosztásoknál lévő like-ok nem számítanak bele a végeredménybe. Hajrá, hajrá!

Alább pedig mutatunk egy bővebb összefoglalót a 2017-es TávHősök Viadaláról.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek