5 évnél régebbi cikk

Megint nyert a Vidi az Európa-ligában és továbbjutásra áll
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTI/Illyés Tibor
Megint nyert a Vidi az Európa-ligában és továbbjutásra áll

Ismét legyőzte a MOL Vidi FC a PAOK Szalonikit az Európa-ligában. A két héttel ezelőtti idegenbeli kétgólos győzelem után most a Groupamában nyertek 1:0-ra Juhász Rolandék. A százszázalékos Chelsea mögött továbbjutásra áll a Vidi.

Gyengébb első félidő után egy harcos Vidi futott ki a második félidőre, és perceken belül meg is szerezték a vezetést. A PAOK hiába próbálkozott, nem tudott gólt szerezni, igazán veszélyes támadása nem is volt a görög csapatnak. A félidő vége felé próbálták nyomás alá helyezni a fehérvári kaput, de komolyan egy percig sem forgott veszélyben a Vidi győzelme, így sorozatban másodszor nyert kapott gólt nélkül csapatunk az Európa-ligában. A győztes gólt Milanov fejelte egy kifejezetten szép akció végén:

A csoport másik meccsén számunkra kedvező eredmény született: a Chelsea hozta a kötelezőt és Giroud góljával 1:0-ra nyert Fehéroroszországban. Ezzel a londoniak továbbra is százszázalékosak és már továbbjutottak, a L-csoport második helyén jelenleg a Vidi áll. Ha a következő fordulóban győzünk a BATE Boriszov otthonában, és a Chelsea ismét megveri a PAOK-ot, a MOL Vidi FC biztosan ott lesz a kupa tavaszi egyenes kieséses szakaszában. 

MOL Vidi FC – PAOK Szaloniki 1:0 (0:0)
Budapest, Groupama Aréna, 19 800 néző
v.: Palabiyik (török)
MOL Vidi FC: Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nego, Hadzic, Pátkai – Milanov (Nikolov, 60.), Huszti (Kovács I., 66.) – M. Scepovic (Hodzic, 77.).
PAOK Szaloniki: Paszhalakisz – Léo Matos, Varela, José Crespo, Tosca – Sahov, Wernbloom – Limniosz (Biseswar, 60.), el-Kaddouri (Akpom, 63.), Léo Jabá (Varda, 71.) – Prijovic.

Európa-liga, L-csoport: 1. Chelsea 12 pont, 2. MOL Vidi FC 6 pont, 3. PAOK Szaloniki 3 pont, 4. BATE Boriszov 3 pont

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek