5 évnél régebbi cikk

Különleges klippel buzdít szavazásra az Alba Regia Táncegyüttes - Fölszállott a páva középdöntő december 7-én
Fehérvár Médiacentrum fotója
Váradi Levente lumidance
Különleges klippel buzdít szavazásra az Alba Regia Táncegyüttes - Fölszállott a páva középdöntő december 7-én

December 7-én már a középdöntőben szurkolhatunk az Alba Regia Táncegyüttesnek a Fölszállott a páva A Döntők Döntőjében a Duna tévében. Nézd meg, milyen szórakoztató módon buzdítanak szavazásra a táncosok!

Folyamatosan próbál az Alba Regia Táncegyüttes a Fölszállott a páva december 7-i középdöntőjére. Amellett, hogy rendkívül komolyan veszik a felkészülést, kreatív és humoros eszközökkel is igyekeznek a közönség kedvét meghozni, hogy rájuk szavazzanak. Mint például az alábbi videóklippel.

  A jövőre hetven esztendős Alba Regia Táncegyüttes a középdöntőre egy újabb koreográfiával készül.  "Molnár Gábor munkatársamnak küküllőmenti férfi-  és páros táncaival készülünk. – mondta el Majoros Róbert művészeti vezető. – Ami az erdélyi dialektusnak egy remek férfi tánca és forgós-forgatós tánca. Azt gondolom, hogy ezzel egy újabb színt tudunk megmutatni a palettánkról."

"Az, hogy megmutathatjuk, hogy a megyének van egy olyan együttese, ami része lehet ennek a műsornak, rengeteg szakmai munkát és felkészülést kíván, de egyben egy óriási lehetőség is."  - fejezte ki örömét Chifor Lénárd, az együttes egyik tagja.

És még egy jó hír, amit nem hagyhatunk ki:

Már egy korábbi cikkünkben is részleteztük, hogyan tudtok az adás ideje alatt szavazatokat leadni fehérvári táncosainkra. De a biztonság kedvéért álljanak itt újra a legfontosabb infók:

A Fölszállott a páva – A Döntők Döntőjében az Alba Regia Táncegyüttes kódja a 01 -es.
Szavazni alap díjas SMS-ben +36/20/30/70-44-22-999-es számon vagy a MediaKlikkPlusz applikációval lehet december 7-én a műsor ideje alatt.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek