5 évnél régebbi cikk

Nyomozz, és nyerj egy különleges nyakláncot a Pesti Ékszertől
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Plaza
Nyomozz, és nyerj egy különleges nyakláncot a Pesti Ékszertől

A Style Is In The Air blog karácsonyi játékának győztese egy különleges szépséget, egy életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített nyakláncot nyer a Pesti Ékszer felajánlásában.

Egy különleges és stílusos karácsonyi ajándékkal szeretnénk megköszönni, hogy egész évben a Style Is In The Air divatbloggal tartottatok: izgalmas játékot indítunk, amelynek nyertes a Pesti Ékszer által felajánlott életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített, ródiummal bevont fehér orvosi acél nyakláncot nyeri meg.

Hogy mi is fog történni, és nektek mit kell tennetek? 

Először is figyeljétek nagyon az fmc.hu oldal, mert három napon keresztül, december 13-án, csütörtökön, december 14-én, pénteken és december 15-én, szombaton is megjelenik egy-egy Style Is In The Air címkével ellátott cikk, amelyekben nyomokat, mankókat adunk meg. Ezek a nyomok egy korábban, de még 2018-ban megjelent cikkünkre utalnak. Ha kinyomozzátok, hogy melyik ez a cikk, akkor már csak meg kell nyitnotok és ott kék kiemeléssel megtaláljátok a nyaklánc titkát: egy szót. 

Mutatunk egy példát:

A nyom: Hogy megleljétek a nyaklánc mai titkát az utolsó hónapok egyikében kell körülnéznetek. A hónap és a nap között, amikor megjelent a cikk, éppen két számnyi eltérés van a hónap javára. És hogy miről szól az írás? Azokról, akikre büszke lehet Fehérvár.

A megfejtés: A cikk december 10-én jelent meg (12-10=2), a címe pedig: Tátrai Réka lett Fehérvár Táncosa.

Hogy könnyebben és gyorsabban rátalálj a helyes válaszra, érdemes az oldal keresőjét segítségül hívni, és a megadott kulcsszavakkal keresést indítani:

Ha megvan a jó megfejtés, és a cikkre kattintotok, akkor ezt kell látnotok valahol a szövegben elhelyezve:

Ha mind a három szót megtaláltátok, akkor az abból összeállt mondatot, A nyaklánc titkát küldjétek el az fmc.hu hivatalos Facebook-oldalán Messenger-üzenetben 2018. december 16-án, vasárnap 12 óráig. A helyes megfejtők között pedig kisorsoljuk, hogy ki teheti a fa alá a Pesti Ékszer gyönyörű, életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített nyakláncát. A nyertes nevét még aznap, vagyis december 16-án 18 órakor közzétesszük.

Jó nyomozást kívánunk mindenkinek!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek