5 évnél régebbi cikk

2019 topmintái és -díszítőelemei
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com
2019 topmintái és -díszítőelemei

Az igazi divatrajongók már most azon pörögnek, hogy felfedezzék a következő időszak őrületeit és kedvenceit. Ezek lesznek 2019-ben a topminták és -díszítések.

Minden igazi divatőrült már a következő időszak slágereit figyeli, elsősorban azért, hogy minél hamarabb, lehetőleg az elsők között villoghassanak a legújabb trendekben. Amivel azt gondolom, hogy semmi baj sincs, sőt! Annak érdekében, hogy minél többen tisztában legyenek a 2019-as aktualitásokkal, igyekeztem összeszedni minden fontos infót a témában.

1. Az abszolút favorit: kocka

A férfias vonalvezetésű, kockás kabátok és zakók már ősz óta az üzletek kínálati listájának élén szerepelnek, úgy tűnik azonban, hogy ez a trend töretlen népszerűséggel várja a tavaszt. Amennyiben egy igazi fashioniszta vagy, akkor ne a klasszikus vonalvezetésű kockás zakót válaszd, hanem tedd le a voksodat a sokkal inkább extrémebb szabású felsők vagy ruhák mellett. Ha pedig mégis kabátokban gondolkozol, akkor az mindenképpen flitterekkel vagy hímzésekkel megbolondított verzió legyen.

2. Virágot mindenkinek

Abban azért kiegyezhetünk, hogy ezzel sok újat nem mondok, hiszen az első tavaszi napsugarak megjelenésével együtt a természet mellett a divat is azonnal virágba borul. Idén azonban annyi változás lesz, hogy a romantikus, pasztell megoldások helyett a látványos és intenzív színek, valamint a harsány megoldások kapnak teret a 60-as évek után szabadon.

3. 2019-ban is hódít a rojt

Azonban jelentős átalakuláson megy át a rojtdivat, hiszen egyszerre veszünk búcsút a hippi és a swing irányzatoktól is, és sokkal bohókásabb és vidám hangulat lesz az, ami jellemzi majd ezt a fajta díszítést. Semmi szabálykövetés és semmi rendezettség, csak egyedi, bohém és mókás megoldások. Ha nem vagy elég bátor és kísérletező kedvű, akkor inkább bele se vágj…

4. Foltos

A batikolt, a hipózott, a patchwork és minden, ami foltos, abszolút hódított a ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''90-es évek egy bizonyos szakaszában, és hosszú szünet után most újra ellepték a kifutókat ezek a minták. Jöhetnek a felsőkre, a ruhákra és a farmerokra, a lényeg az egyediség. Hord őket mixelve vagy egy visszafogottabb darabbal, a hatás nem marad el. Biztosan kijelenthető, hogy a tavasz beköszöntével az üzleteket ellepik majd a foltos ruhák, de amennyiben kedvet érzel hozzá, és még kézügyességed is van, akkor bátran vágj bele a díszítésbe saját magad!

5. Gyöngyöző mindennapok

A dekorációk terén 2017-ben egyértelműen a hímzések hódítottak. Ez a dominancia azonban idén alaposan megváltozik, ugyanis abszolút letaszítják a hímzést a trónról a gyöngyök. Ezek az egészen pici és diszkrét mintáktól kezdve, akár hatalmas és látványos alkotások is lehetnek, és a csodaszép motívumok mellé, már nem is kell feltétlenül ékszert viselni, hiszen önmagában is nagyon díszes látványt nyújtanak.

6. Flitterek minden mennyiségben

Elsőre talán bizarrnak hangzik, hogy a flitterről, mint általános díszítőelemről beszélünk, de az idei divat semmiképpen sem a visszafogottságról és az egyszerűségről szól. Legyen szó akár szoknyáról, felsőről vagy egyrészes ruháról, a flitter mindenképpen tökéletes dekorációs elem lesz. De arra azért figyelj, hogy mindenképpen basic dolgokkal párosítsd, nehogy túllőj a célon.

7. PVC az öltözködésben is

PVC? Naná! A Chanel Divatház kifutóján már megjelent, és a szakma részéről nagyon pozitív volt a fogadtatása, így biztosan hamarosan ellepik majd a fast fashion márkák üzleteit ezek a termékek. Nem tudom, mit szólnátok egy- egy ilyen darabhoz, de én az javaslom, hogy kezdjetek el barátkozni a PVC-ruha gondolatával...

Amennyiben úgy érzed, hogy lenne még kérdésed a 2019-es mintákkal és díszítésekkel kapcsolatban, vagy jól jönne egy kis támogatás a hozzád illő darabok beszerzésében, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. Ha a legjobb ausztrál kaszinókat keresi, megtalálhatja azokat az onlinecasinos-australia.com webhelyen További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek