5 évnél régebbi cikk

Legyen az Év gólja székesfehérvári! - Szavazás
Legyen az Év gólja székesfehérvári! - Szavazás

A február 14-i M4 Sport - Az Év Sportolója Gálán az is kiderül, hogy ki kapja meg 2019-ben az Év gólja díjat. A tíz jelölt között ott van a MOL Vidi FC védőjének, Loic Negonak a Chelsea ellen lőtt parádés találata is.

A Vidi őszi nemzetközi produkciója kétségkívül nemcsak a fehérvári sportbarátok szívét melengette meg, és bár a csapat a csoportkörön túl nem jutott, számos emlékezetes pillanatot kaptunk az Európa-liga-sorozattól és a fehérváriak szereplésétől. Többek között éppen Loic Nego a Chelsea-nek lőtt gólját, amin nemcsak az MLSZ szakmai bizottságának szeme akadt meg...

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Ezt mi is mindig szívesen nézzük újra ???⚽️ #molvidi #vidi #europaleague #chelsea

MOL Vidi FC Official (@vidinstagram) által megosztott bejegyzés,

Az Év gólja díjról idén immár harmadik alkalommal a szurkolók dönthetnek, ám a tízes listát az MLSZ szakmai bizottsága állította össze. A szavazás első részében a február 4-i sajtótájékoztatóig lehet voksolni, ezután már csak a három legtöbb szavazatot begyűjtő jelölt marad versenyben, ők kapnak meghívót az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálára, ahol az élő televíziós adásban derül ki a győztes személye. A listán egyébként Loic Nego mellett két, a Vidi-szurkolók számára ismerős név is tallható: Zsótér Donát és a már Debrecenbe visszatért Bódi Ádám egy-egy találatára is lehet voksolni.

Szavazni az M4 Sport oldalán, ide kattintva lehet!

Borítókép: molvidi.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek