5 évnél régebbi cikk

Ilyen kabátot viselsz majd 2019 tavaszán!
Fehérvár Médiacentrum fotója
glowsly.com
Ilyen kabátot viselsz majd 2019 tavaszán!

Folytatódik a plasztik anyagok térhódítása, az élénk és a visszafogott színek szerelmesei pedig egyaránt találhatnak kedvükre való árnyalatot az idei tavasz kabátdivatjában. Szemlét tartottunk a tervezők divatheteken felvonultatott darabjai között, hogy megmutassuk: miből válogathat az, aki a legfrissebb trendek szerint szeretne tavaszi kabátot választani.

A legélénkebb árnyalat

A legjobb módja annak, hogy végleg magunk mögött hagyjuk a szürke téli napokat, ha egy ilyen élénksárga darabot akasztunk le a kedvenc üzletünkben a fogasról. Azonnal a napsütést idézi, és jókedvre derít, ráadásul garantáltan nem maradunk észrevétlenek, ha egy ilyen rikító darabot viselünk. Arra az egyre vigyázzunk csak, hogy ebben a darazsaknak és a méheknek is könnyebben feltűnünk majd!

 A tojáshéj eleganciája

Mind kabáton, mind ruhán viselve ez az árnyalat igazi kifinomultságot sugall. A tojáshéjszín az idei tavasz egyik nagy kedvence lesz.Ne csak különleges alkalmakon viseljük, húzzuk fel nyugodtan a hétköznapokon is. (Mondjuk esőben lehet, hogy nem a legjobb választás.) Fekete színű kiegészítőkkel még stílusosabbak lehetünk. 

Merészen plasztikban

Az átlátszó plasztik darabok már nem újkeletűek a divatban, egy ideje nagy népszerűségnek örvendenek. Nem lesz másként ez idén tavasszal sem! Át kell gondolni azonban a viselését, hiszen éppen átlátszóságának köszönhetően ez a kabát nem az, amiben csak úgy leugorhatunk a boltba, elrejtve az esetleg nem éppen előnyös ruházatunkat. Legjobb, ha csakis tetőtől talpig harmonikus öltözék fölé vesszük magunkra, hogy ne tűnjünk túlságosan kaotikusnak.

Ballonkabát, az örök darab

Nadrághoz, szoknyához, kényelmes és csinos ruhadarabokhoz egyaránt viselhetjük, nem különösebben kényes anyag, és ideális arra, hogy felvegyük a harcot a szeszélyes tavaszi szelekkel. Ezért is örök kedvenc a ballonkabát, melyet idén a térd alatt végződő hosszban, klasszikus A-vonalú szabással találhatjuk meg leginkább az üzletek kínálatában. Mindenkinek jól jön egy!

Esőkabátban is trendin

Nem csak a lehulló cseppek elleni védelem miatt húzunk esőkabátot ezen a tavaszon: a stílusos öltözék remek megkoronázásai lehetnek ezek, a rendszerint bő szabású és a természet színeiben pompázó kapucnis darabok. Cipzárral vagy gombbal, zsebekkel vagy anélkül: az esőkabát az idei tavasz egyik kedvence lesz. 

Bőr minden formában és színben

A bőrkabát hihetetlen megújulásra képes, mindig tudja új arcát mutatni. Ezen a tavaszon a lovagló fazontól az ujjatlanig minden megtalálható a kínálatban. És hogy ne legyen unalmas, nem csak feketében viselhetjük: nyúljunk bátran a színekhez a vöröstől narancsig.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek