5 évnél régebbi cikk

Hétköznapi hősök - szavazz a székesfehérvári Lengyel Zsófira!
·Életmódszavazás·Utolsó frissítés: undefined
Hétköznapi hősök - szavazz a székesfehérvári Lengyel Zsófira!
·Életmódszavazás·Utolsó frissítés: undefined

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület kitüntető díját azok kaphatják meg, akik sokat tettek a fogyatékossággal élőkért, illetve akik önkéntes munkájukkal segítettek. Idén székesfehérvári jelölt is van.

Március 23-án adja át a Mozdulj! Közhasznú Egyesület a "Hétköznapi hősök" díjat, olyan magánszemélyeknek, akik sokat tettek a fogyatékossággal élőkért, illetve akik önkéntes munkájukkal segítették az egyesület munkáját. Az idei hét jelölt között  - akiket a beérkezett jelölések alapján választott ki az egyesület - a székesfehérvári Lengyel Zsófi is ott van.

Zsófi látássérült, volt paratriatlon válogatott sportoló, aki az épek, illetve a sérült emberek világát próbálja közelebb hozni egymáshoz. Kommunikációs szakemberként, tanácsadóként dolgozik Székesfehérváron többek között a fogyatékossággal élők társadalmi elfogadásáért, és ő a SZÉP, vagyis a Székesfehérvári Érzékenyítő Program program elindítója.

A 2019-es jelöltek között Lengyel Zsófi mellett szerepel Oravecz Éva, Mimi Violányi, Nagy Erzsébet, Boros Lajos, Horváth Zoltán, Osoha László is. Szavazni a Mozdulj! Közhasznú Egyesület Facebook-posztjánál a jelöltek képei alatt lehet március 20-ig, és aki a legtöbb like-ot kapja, lesz az idei év közönség díjasa. Fontos, hogy csak az eredeti a posztban érkező szavazatok számítanak! Zsófira szavazni ide kattintva tudsz!

Borítókép: facebook.com/mozduljegyesulet
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek