5 évnél régebbi cikk

Családháló díjat kapott a Tulipános Óvoda pedagógusa és a fehérvári szülészet
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pintér Norbert/Fehérvár Televízió
Családháló díjat kapott a Tulipános Óvoda pedagógusa és a fehérvári szülészet

Március 2-án adták át Budapesten a Családháló díjakat. A díjazottak között volt a Németh Istvánné, a Tulipános Óvoda pedagógusa Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház szülészeti osztálya is.

Átadták a Családháló díjakat a budapesti Benczúr Házban 2019. március 2-án. Bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozókra valamint oktatási és egészségügyi intézményekre is szavazhattunk, hogy azok nyerhessék el a Családháló díjat, akik 2018-ban legtöbbet tették a gyermekekért, családokért.

Tavaly is volt fehérvári díjazott, idén pedig két díjat hozott el Székesfehérvár: A Tulipános Óvoda óvodapedagógusa, Németh Istvánné, Évi néni az Év óvónője lett, és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Szülészeti Osztálya is részesült elismerésben. A fehérvári szülészeten évtizedek óta folyamatosak a fejlesztések, igazi családbarát hely lett az évek során. Az osztályon közel száz fős orvosi, nővéri és műtős csapat gondoskodik a mindennapokban a biztonságról, a babák és a kismamák körüli teendőkről.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek