5 évnél régebbi cikk

Fehérvár Hangja és Fehérvár Táncosa közös videoklippel jelentkezett
Fehérvár Hangja és Fehérvár Táncosa közös videoklippel jelentkezett

Megjelent a 21 Gramm Akusztik vadonatúj nótája, a Piszkos tangó, amelyhez egy pofás kis videoklip is készült. A felvétel érdekessége - azon túl, hogy igencsak erősre sikeredett -, hogy a 2017-es Fehérvár Hangja győztese, Ferenczy-Nagy Boglárka mellett többek között a tavalyi év Fehérvár Táncosa, Tátrai Réka is közreműködött benne.

A fehérvári törzshelyű 21 Gramm Akusztik 2018-ban alakult, első lemezük, a keserÉdes pedig szintén tavaly látott napvilágot. Ferenczy-Nagy Boglárka (a 2017-es Fehérvár Hangja győztese), Váradi Imre (gitár), Pétervári Henrik (harmonika, billentyű), Komlódy Márk (cajon) és Kun Balázs (basszusgitár) alkotta zenekar azóta számos bulin van túl, többek között a 2018-as FEZEN Fesztiválon is megtáncoltatták a nagyérdeműt. 

 Az alternatív műfajban nyomuló banda idén sem hanyagolja el rajongóit, március 8-án újabb nótával jelentkeztek be, amely a Piszkos tangó néven fut, és többek között a tavalyi év Fehérvár Táncosa, Tátrai Réka is szerepel a számhoz készített videoklipben. Maga a felvétel is igen látványosra sikeredett, jól megkoreografált tánclépések, egy poros kanapé, festékes vödrök és különös maskarák - köztük egy űrhajósruha - is színesítik a rendkívül pörgős dallamokat. Vétek lenne kihagyni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek