5 évnél régebbi cikk

Apu bemutatja: ByeAlex saját tehetségkutatót hirdet
Fehérvár Médiacentrum fotójaApu bemutatja: ByeAlex saját tehetségkutatót hirdet

ByeAlexnál az X-Faktor után sincs megállás, ugyanis #apubemutatja néven olyan tehetségkutatót indított el, amely során bárki feltöltheti kreálmányát az Instagramra. ByeAlex a legjobb rappereket keresi, akiben pedig meglátja a fantáziát, annak saját költségén összerak egy dalt.

ByeAlex (polgári nevén Márta Alex) nevét egy egész ország ismerhette meg, amikor a Kedvesem című nótával hazánkat képviselte a 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon. Annak ellenére, hogy végül a fiatal énekes muzsikája a tizedik helyig repítette Magyarországot (akkor az a harmadik legjobb helyezésnek számított, amit magyar versenyző el tudott érni a dalfesztivál addigi történetében), sokak ellenszenvét kiváltotta produkciója, ám azóta nagyot fordult a világ az előadóval.

Megalakult a ByeAlex és a Slepp, majd sorra jelentek meg slágergyanús nótáik, úgy mint a Hé Budapest!, a Fekete, a Menned kéne, a Még mindig..., vagy a Részeg. 2016-tól kezdve a magyar X-Faktor zsűrijében is tevékeny részt vállal, olyannyira, hogy a legutóbbi szériát a rapper-csapat USNK-jel karöltve meg is nyerte.

Hogy ne hagyjon alább a lendület, és még több fiatalnak tudjon segíteni beindítani zenei pályáját, saját tehetségkutatót indított útjára, amelyet az hivatalos Instagram-profilján tett közzé. ByeAlex elsősorban a rap műfajban kiemelkedő előadókat keresi.

"Szeretném, ha cover vagy saját cuccokat töltenétek fel (elég egy perc, de hosszabb lapozós is ok) instára, NYILVÁNOSAN #apubemutatja hesteggel, hogy lássam! Megnézem majd a videókat, és a legjobbnak magam csinálok dalt! No para! Saját költség! Neked egy dolgot kell beletenned: MAGAD!" - olvasható a felhívásban.

ByeAlex szigorúan tizennyolc év felettiek jelentkezését várja, illetve ha elkészült az ütős muzsikátok, akkor legkésőbb március 30-ig (elmondása szerint, ha addig nem lesz szerelem első hallásra, akkor kitolja a bulit) mutassátok meg magatokat Instagramon. Ha megvan a szerencsés, akkor ByeAlex hozzáteszi a magáét, majd a kész dalt feltölti az #apubemutatja YouTube-csatornára. Hajrá, hajrá!

Ja, és hogy honnan jött ez a fura név egy tehetségkutatónak? Mutatom:

A tehetségkutató teljes beharangozóját pedig itt láthatjátok:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Fontos videó! LAPOZÓS Mert lehet TÉGED kereslek! Indítok a magam puritán elképzelése alapján egy #apubemutatja nevezetű “tehetségkutatót”! Rappereket, olyan arcokat keresek, akik valóban baszott tehetségesek, szeretnének sok emberhez eljutni, bírnák ha velem dolgozhatnának, és velem meg @danielsomogyvari spanommal együtt hozhatnának létre dalokat! Szeretném, ha cover vagy saját cuccokat töltenétek fel (elég egy perc, de hosszabb lapozós is ok) instára, NYILVÁNOSAN #apubemutatja hesteggel, hogy lássam! Megnézem majd a videókat, és a legjobbnak magam csinálok dalt! No para! Saját költség! Neked egy dolgot kell beletenned: MAGAD! Tényleg legyél atom! Mert ha az vagy, én is hiszek majd benned! Ja és csakis 18 év felettiek jelentkezését várom egyelőre! Legyen a határidő mondjuk MÁRCIUS 30! Ha nem találom, akit keresek, legfeljebb kitolom! Gyerünk raj csajok-pasik! Mutassátok magatokat! Friss, fiatal rajokat keresek! #apubemutatja

?PÁJALEKSZ APÁTOK? (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek