5 évnél régebbi cikk

Ezek a legjobb tavaszi dzsekik
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com
Ezek a legjobb tavaszi dzsekik

Lassan, de biztosan melegszik az idő, és a vastag kabátokat már reggel sem kívánjuk. Elérkezett a tavaszi dzsekik ideje, mutatjuk az öt legjobb fazont, amit 2019 tavaszán ne hagyjunk ki a gardróbunkból.

Ballonkabát

A klasszikus és megunhatatlan trencskóval nehéz melléfogni, főként, ha a kicsit elegánsabb vonal felé húz a szívünk. Amennyiben a sportos stílust kedveljük, sem árt, ha bújik a szekrény mélyén egy, szinte minden alkalomra bevethető ballonkabát. A hagyományos semlegesek színek mellett 2019 tavaszán bátran nyúlhatunk az erősebb árnyalatokhoz.

Bőrdzseki

Szexi, vagány és lezser - a bőrkabát ugyancsak az a ruhadarab, ami nem egy szezonra szól, és szinte minden stílushoz remekül illik. Az idei tavasz nagy kedvence a motoros dzseki, amivel egy kis rock&roll életérzést csempészhetünk a napunkba. Szerencsére ma már a műbőrből készült kabátok is gyönyörűek, és a legtöbb egyáltalán nem olcsó érzetű. Nem mellesleg, ha nem valódi bőről készült dzsekit választunk, nemcsak jót teszünk a pénztárcánknak, de még állatot sem kell érte ölni. 

Steppelt kabát

Március végén, április elején még a nagyon korai hajnalok és a késő esték megkívánják a picit melegebb dzsekit, így ilyenkor ez a fazon legjobb választás lehet. Bár a steppelt kabát alapvetően sportos, szerencsére sokat nőiesedett az elmúlt évek során, így minden stílusú outfithez találhatunk megfelelő darabot, vagyis nemcsak kiránduláshoz vagy sportoláshoz illenek. Nem véletlen, hogy a tavaszi trendek egyik oszlopos tagja 2019-ben.

Farmerdzseki

Ha az idő kezd melegedni, akkor a farmerdzseki a legjobb választás, ráadásul igazán univerzális darab, amelynek a kombinálási lehetősége szinte végtelen. A 2019-es trendelőrejelzések a koptatott farmerra szavaznak, de nem kell félni a világosabb és a sötétebb árnyalatoktól sem. A farmert farmerral stílus továbbra is hódít, tehát nyugodtan viseld őket együtt is.

Bomber

A bomber egyértelműen a kicsit sportosabbak választása, bár tény, hogy igencsak trendi választása, mert 2019 tavaszán valósággal elözönlötték a boltokat ezek a dzsekik. A bomber gyakorlatilag felvehető bármihez, és igazán gazdag színpalettáról válogathatunk: jöhet a klasszikus khaki zöld, de a szivárvány összes színéből választhatunk, sőt a virágmintás sem ritkaság. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek