5 évnél régebbi cikk

Legújabb randizási módszer: válaszd ki a hűtője alapján a randipartnert
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Legújabb randizási módszer: válaszd ki a hűtője alapján a randipartnert

Azt hihetnénk, az online párkeresők aranykorában már nem lehet semmi újat produkálni. Pedig de! A Samsung új randialkalmazásában a hűtők tartalma alapján dönthetjük el, hogy érdekel-e minket a fridzsider tulaja, avagy sem.

Nagyanyáink régi intelme szerint a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet út. Bár sokan ezt az alaptételt is megkérdőjelezik, arról végképp nem szól a fáma, hogy a nők szívének nyitjához van-e bármi köze az ételnek. Egy biztos, volt már olyan nemzetközi kutatás, ami megállapította, hogy az elfogyasztott élelmiszerek mennyisége és minősége kapcsolatban van az emberek párválasztási szokásaival.

Erre alapozta a Samsung legújabb fejlesztésű randialkalmazását. Ugyanis, ha letöltjük a Refrigerdating applikációt az okostelefonunkra, megkukkolhatjuk, hogy ki, mit tárol a hűtőjében. Vegetáriánus, esetleg éppen húsimádó, szereti a joghurtot vagy inkább a szalonnában hisz, zöldségekkel is feltölti a fridzsidert, vagy maximum akkor lát zöldet a hűtője, ha valamelyik eldugott sarokban diszkréten megpenészedik a trappista. A látottak alapján pedig dönthetünk: akarunk randizni a tulajdonossal vagy sem.

Az applikáció fejlesztői hisznek abban, hogy azok az embere összeillenek, akik nagyon hasonló dolgokat esznek. Így aztán az alkalmazást használók kapnak egy kis plusz izgalmat, de legalábbis lutrit: arcképes fénykép feltöltése ugyanis szigorúan tilos. Az applikáció használatában most sem találták fel a spanyolviaszt, lényegében lemásolták a Tinder logikáját, vagyis a hűtők beltartalmáról készült fotókat balra, illetve jobbra lehet pöccinteni. Az előbbi esettel az undort, az utóbbival pedig a szimpátiát lehet kifejezni.

Hogy hány ember talál majd társra a hűtőmustra alapján, az egyelőre kérdéses, mint ahogy számomra az is: a hölgyeket is valóban érdekli majd, hogy mit rejt a hűtő? Engem lehet, jobban felcsigázna: kellően tiszta-e a frigó, vagy a gazdája a jó lesz az úgyis elv alapján éli az életet...

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek