5 évnél régebbi cikk

Áprilisban féláron vásárolható meg a dolgozói buszbérlet Székesfehérváron
Áprilisban féláron vásárolható meg a dolgozói buszbérlet Székesfehérváron

A közösségi közlekedés nemcsak a környezetvédelem szempontjából üdvös, de forgalomcsillapító hatása sem utolsó. Székesfehérvár önkormányzata áprilisban közvetlenül támogatja azon munkavállalókat is, akik közösségi közlekedéssel jutnak el a munkahelyükre.

Székesfehérvár hivatalos Facebook-oldalán jelent meg a hír, miszerint áprilisban a teljes árú, úgynevezett dolgozói bérlet árának felét átvállalja az önkormányzat, azaz a bérlet a szokásos ár feléért vásárolható meg. 

Áprilisban féláron vehetnek teljes árú egész havi összvonalas (3500 forint) és K-s helyi bérleteket (3490 forint) Székesfehérváron, illetve a II. negyedéves bérletek áprilisra eső részét is 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg (16042 forint).

Székesfehérvár Önkormányzata ezzel a támogatással szeretné segíteni a város azon dolgozóit, akik munkába járásukhoz a közösségi közlekedést használják. A kedvezményhez semmilyen igazolásra nincs szükség, a jegypénztárakban ezen az áron juthatnak hozzá, de természetesen ezek a bérletek is csak bérletigazolvánnyal együtt érvényesek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek