5 évnél régebbi cikk

Megszépült a Rákóczi ovi
Fehérvár Médiacentrum fotója
Molnár Artúr
Megszépült a Rákóczi ovi

Verses-dalos tavaszköszöntő műsorral adták át ünnepélyes keretek között a felújított Rákóczi Utcai Óvodát. A jól felszerelt, mindenben a gyerekek igényeihez igazított épület jelenlegi állapota kétéves munka eredménye.

A kívül és belül is megújult Rákóczi Utcai Óvodát már szeptemberben birtokba vehették a gyerekek. A felújítás közel 391,3 millió forintos uniós támogatásból készült el, a  „Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése” pályázati felhívás keretében valósult meg a fejlesztés.

A jó idő beköszöntével, március 28-án Tavaszköszöntő-átadó ünnepségre gyűltek össze az óvoda dolgozói, a gyerekek és szüleik.

A megszépült intézményben Simonné Juhász Ágnes óvodaigazgató köszöntötte először a vendégeket. Elmondta, régi álma volt az intézmény vezetőinek és dolgozóinak, hogy ilyen új épületben fogadhassák a gyermekeket. Köszönetét fejezte ki Csik Gabriella címzetes igazgatónak a projekt megvalósulásáért végzett fáradhatatlan munkája miatt, a PRETZ-MOZAIK Kft. vezetőjének, Pretz Jánosnak a kiválóan elvégzett kivitelezésért, Székesfehérvár Önkormányzatának a támogatásért, illetve a szülőknek és gyerekeknek a türelmükért, valamint kollégáinak állhatatos munkájukért. Az igazgató bejelentette, hogy az Önkormányzat 3 millió forintos támogatásával tovább szépül az intézmény: szeptemberre megújul az udvar is.

Az ünnepi műsor Sipos Réka Méhecske csoportos óvodás versével folytatódott, majd műsort adott a Katica csoport és fellépett az óvónők énekkara is. free unlimited download manual ebook, pdf, mobi, fb2 formats

Részletes beszámoló a Fehérvár Televízió riportjában:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek