5 évnél régebbi cikk

A Pixar vadonatúj kisfilmje garantáltan könnyet csal a szemetekbe
A Pixar vadonatúj kisfilmje garantáltan könnyet csal a szemetekbe

Újabb csodálatos animációs videó került fel a Disney kötelékébe tartozó Pixar YouTube-csatornájára, amely Kitbull néven fut, és egy rendkívül tanulságos és megható történetet mutat be. A százas zsepit azért készítsétek be.

A Pixar név hallatán sokaknak egyből a jellegzetes logó, és a hozzá csapott rövid bemutató ugorhat be, amely során egy lámpa addig ugrabugrál, míg el nem foglalja méltó helyét. Aztán itt van még nekünk az az egyedi piros csillagos labda is, amely láttán szintén az animációkkal foglalkozó stúdió, és kedves kis rajzfilmjeik villannak be a fejünkben (ide kattintva megleshetitek a mesékben előforduló Pixar-labdákat.)

via GIPHY

A Pixar Animation Studios az 1995-ös Toy Story - Játékháborúval robbant be (a sorozat negyedik része idén nyáron debütál a mozikban), majd szépen sorra jelentek meg klasszikus alkotásaik, amelyeket a kritikusok és a nézők is imádtak. A Pixar égisze alatt készült többek között a Szörny Rt., a Némó nyomában, A Hihetetlen család (a második részből készült kritikánkat itt olvashatjátok), a WALL·E, a Fel és az Oscar-díjas Coco is (2018-ban zsebelte be a legjobb animációs filmnek járó díjat).

Így hát egyáltalán nem meglepő, hogy sokan felkapják a fejüket a stúdió nevének hallatán, és csodájára járnak újabb remekműveinek. Én is hasonlóan jártam, amikor megláttam a Disney/Pixar hivatalos YouTube-csatornáján a hangzatos nevű Kitbullt, rákattintva pedig olyan megható történetet láttam, amelyet nem mostanában fogok elfelejteni.

Az alig kilenc perces kisfilm egy játékos kiscicáról szól, aki az utcán tengeti mindennapjait. Egy nap váratlanul új vendég költözik szemetesdombja mellé, akitől bár eleinte fél, végül összebarátkoznak, és együtt olyan dolgokat visznek véghez, amelynek köszönhetően mindkettejük élete megváltozik.

Borítókép: youtube.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek