5 évnél régebbi cikk

Már érdemes gondolkodni a nyári diákmunkán - ezek a népszerű melók Fehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
ripost.hu
Már érdemes gondolkodni a nyári diákmunkán - ezek a népszerű melók Fehérváron

Alig néhány hét és a fehérvári diákszövetkezeteknél is regisztrálni lehet a nyári diákmunkákra. Feltérképeztük, mi lesz az idei kínálat.

Egy kis nyári bébiszitterkedés vagy fagyiárusítás nem csak jó buli, de a vele keresett pénz is jól jön a nyaraláshoz. A diákmunka ráadásul kiváló tapasztalatszerzés, az első lépcsőfok ahhoz, hogy a fiatalok megismerjék, milyen is a munka világa, a mindennapos felelősség.
A fehérvári diákok jó helyzetben vannak, hiszen a Velencei-tó közelségének köszönhetően akár vízparti idénymunkákat is vállalhatnak, mint jegyszedő, parkolóőr vagy gondnok. De a nyárra meghirdetett feladatkörök között szerepel a parkrendezés, gyümölcsszedés, forgalomirányítás vagy a már említett fagyiárus és gyermekfelügyelő munkák is.

Szilhalmi Adrienntől, az egyik fehérvári iskolaszövetkezet diák koordinátorától megtudtuk: az elmúlt években a legnépszerűbb diákmunkák közé tartozott a hostesskedés, szórólapozás, ruhatározás, árufeltöltés, komissiózás, adminisztrációs feladatok és az olyan könnyű fizikai munkák, mint a sorjázás, csomagolás, válogatás, minőségellenőrzés. Az ipari parkokban és különböző cégeknél minden bizonnyal idén nyáron is elérhetőek lesznek az ilyen jellegű feladatok.

További ajánlatok:
www.dekra-akademie.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek