5 évnél régebbi cikk

Légy egyedi Yunikuval, a világ első 3D nyomtatású szemüvegével!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Cserta Optika
Légy egyedi Yunikuval, a világ első 3D nyomtatású szemüvegével!

Székesfehérváron először a Cserta Optikában érhető el a jövő - Távirda utcai üzletükben már a jelen - szemüvegkeret technológiája, a 3D nyomtatású szemüveg, mely soha nem tapasztalt kényelmet és látásélményt nyújt amellett, hogy tökéletesen személyre szabott egyedi szemüveget viselhet.

Ön egyedi. Egyedi arcformával, arcvonásokkal és érzelmekkel. Fejezze ki önmagát! Tegye egyedivé stílusát! Ünnepelje meg a Yunikuval, hogy egyedi! - Ezzel a szlogennel biztat a forradalmi szemüvegkeret kipróbálására a Cserta Optika. 

Keretcentrikus helyett látáscentrikus megközelítéssel a Yuniku teljes mértékben az egyedi megrendelő látását helyezi a középpontba. Együtt tervezi a keretet és a lencsét, hogy a legtökéletesebb látásélményt nyújtsa. A 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe veszik az egyedi vizuális igényeiknek megfelelő optimális paramétereket, és azok függvényében, 3D nyomtatással készítik el a szemüvegkeretet. Ennek köszönhetően először élvezhetjük az egyedülálló optikai precizitást, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül!

"Mivel a szemüvegkeretet a megrendelő egyedi arcvonásai alapján tervezzük meg, teljesen új látásélményt és rendkívüli kényelmet tapasztal majd Yuniku szemüvege viselésekor. A keret pontosan illeszkedni fog az arcához, tökéletesen helyezkedik majd el az orrán, és optimális távolságra lesz az orcáitól és a szempilláitól. Nem csúszik majd le, sehol sem fog szorítani." - mondta el Cserta János, optometrista, látszerész mester.

Hogyan jön létre a 3D nyomtatású szemüveg?
Arcszkennelés során rögzítésre kerülnek az egyén arcvonásbeli adottságai. Ez biztosítja, hogy a keret tökéletesen illeszkedjen az arcához, és lehetővé teszi a legideálisabb kerettípus kiválasztását is. A Yuniku alkalmazás használatával összegyűjtik a vizuális és életstílusbeli igényeivel kapcsolatos adatokat, amelyeket figyelembe vesznek a megfelelő látómezők kikalkulálásakor. A következő lépésben kiválaszthatja a stílusához tökéletesen illő keretformát, színt és mintázatot. A program pedig az arcához igazítja méretben a szemüveget, figyelembe véve a dioptriáját, hogy a legtökéletesebb kényelmet és látáskomfortot biztosítsa a 3D nyomtatott szemüveg.

"A folyamat során meg is tekintheti magát a képernyőn az egyedi tervezésű Yuniku szemüvegében. Amennyiben változtatni szeretne a program által ajánlott paramétereken, természetesen azt is megteheti. Kicsinyíthetjük, növelhetjük, keskenyíthetjük a szemüvegkeretét." - tette hozzá Cserta János. 

A Yuniku, a Hoya prémium kategóriás szemüveglencséivel kapható. Mindenki kiválaszthatja a neki leginkább megfelelő lencsetípust. Legyen akár mindennapi viseletre, napfényre sötétedő, napszemüveg, vagy monitoros munkavégzés igényéhez gyártott lencse.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, jöjjön el üzletünkbe és ingyenesen beszkenneljük az arcát és megmutatjuk, milyen szemüveg készülhetne Önnek. Az első 5 vásárló pedig 50% kedvezménnyel meg is vásárolhatja szemüvegét! Az ajánlat 2019.04.18-tól visszavonásig érvényes.

Cserta János optometrista, látszerész mester

 

 


Székesfehérvár, Távírda u. 25. Tel.: 22/507-360
www.csertaoptika.hu
www.facebook.com/csertaoptika1 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek