4 évnél régebbi cikk

Még lehet jelentkezni a Közlekedik a család Fejér megyei fordulójára
Még lehet jelentkezni a Közlekedik a család Fejér megyei fordulójára

A Közlekedik a család névvel ellátott országos közlekedésbiztonsági vetélkedő fejér megyei fordulója 2019. május 18-án, szombaton 9 órakor kezdődik. Jelentkezni még bőven van időtök!

Az elmúlt évek népszerűsége alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakmai támogató partnereikkel együtt idén is lebonyolítja a Közlekedik a család nevű közlekedésbiztonsági vetélkedőt. A játék elsődleges és legfontosabb célja, hogy a családok figyelmét minél szélesebb körben ráirányítsa a körültekintő, megfontolt közlekedési magatartás közösségnevelő hatására.

A játékra bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező állampolgár nevezhet, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, illetve hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek. A közlekedésbiztonsági feladatokból álló megyei versenyek végén egy-egy család juthat az országos döntőbe, amelyet június 22-23-ig (szombat-vasárnap) szerveznek meg Vas és Zala megyében.

A döntőben részt vevő húsz család értékes ajándékcsomagot kap. A játék fődíja egy Skoda Fabia Ambition típusú személygépkocsi.

Az országos közlekedésbiztonsági vetélkedő területi fordulóin nemcsak a családok, hanem a legeredményesebb oktatási intézmények is díjazzák: azok az iskolák, amelyekből a legtöbb diák és családja vesz részt a versenyen, helyezéstől függően tan- és sportszerjutalomban részesülnek.

A Fejér megyei területi vetélkedő 2019. május 18-án, szombaton 9 órakor kezdődik Székesfehérváron a Mátyás király körúton található Török udvarban.

A versenyre jelentkezni a Közlekedik a család hivatalos honlapján tudtok.

(Forrás: police.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek