4 évnél régebbi cikk

Hétfőn reggel megszólalnak a MOL Aréna Sóstó tűzvédelmi szirénái
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Hétfőn reggel megszólalnak a MOL Aréna Sóstó tűzvédelmi szirénái

A tűzvédelmi rendszer üzempróbáját tarják április 29-én, hétfőn a MOL Aréna Sóstó területén. Reggel 7.30 és 9 óra között a létesítmény szirénái és egyéb hő-, füstelvezető rendszerei ellenőrzött körülmények között működésbe lépnek, az üzempróbát a létesítmény környezetében erős hanghatás kíséri.

Senki ne lepődjön meg hétfőn kora délelőtt, ha felzúgnak a szirénák a stadion környékén: ijedtségre semmi ok, csak próbariadó lesz.

A MOL Aréna Sóstót üzemeltető Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. ezúton értesíti a lakosságot, hogy a stadion területén (Csíkvári út 10.) a létesítmény tűzvédelmi rendszereinek üzempróbáját végzi április 29-én, hétfőn 7.30 és 9 óra között.

Az üzempróba alatt a létesítmény szirénái, valamint egyéb hő- és füstelvezető rendszerei ellenőrzött körülmények között működésbe lépnek, az üzempróbát a létesítmény környezetében erős hanghatás kíséri majd. Az üzempróba a jogszabályi előírásokon túl a létesítmény környezetében élők és ide látogató vendégek biztonságát szolgálja.

Az üzempróba időtartamára kérik a környéken élők megértését és türelmét!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek