4 évnél régebbi cikk

Közbeszerzési konferencia Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
KDRIÜ
Közbeszerzési konferencia Székesfehérváron

A 21. század meghatározó folyamatai és egyben kihívásai a technológiai modernizáció és digitalizáció, a helyi környezet változása, valamint az egészségi szektorra nehezedő nyomás növekedése. Milyen szerepe lehet a közbeszerzéseknek e kihívások megoldásában? Hogyan tudnak az önkormányzatok megfelelni a változó és növekvő lakossági elvárásoknak? Miként válhatnak a közbeszerzések a technológiai modernizáció motorjává? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a május 14-én megrendezésre kerülő 3. PPI2Innovate Napok Székesfehérváron.

A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség a PPI2Innovate Európai Uniós projekt vezető partnere, melyben hat különböző közép-európai ország szervezetei, köztük helyi, megyei és regionális szintű önkormányzatok, valamint az innovációban és a vállalkozások fejlesztésében érdekelt felek dolgoznak együtt az innovatív megoldások közbeszerzési eljárás közép-európai népszerűsítésén.

A projekt zárásaként 2019. május 14-én a székesfehérvári Hotel Magyar Király biztosít helyszínt annak a térítésmentes nemzetközi konferenciának, amelyen az innovatív közbeszerzés témakörében hallgathatnak előadásokat az érdeklődők.

Az egész napos rendezvény előadói bemutatják az innovatív közbeszerzés nyugat-európai tapasztalatait, valamint a projekt partnerség is prezentálja az energetikához, egészségügyhöz és telekommunikációs szektorhoz kapcsolódóan megvalósult közbeszerzéseiket. Magyarországról kiemelt előadóink a Somogy Megyei Önkormányzattól és az Állami Egészségügyi Központtól érkeznek, akik az egészségügyi innovatív közbeszerzés hazai lehetőségeit mutatják be. Rajtuk kívül az innovatív közbeszerzések és innovatív partnerség hazai jogi kereteit bemutató szakjogász is tart előadást. A rendezvény egy kerekasztal beszélgetéssel zárul, ahol az innovatív közbeszerzés hasznosulásait, lehetőségeit és korlátait beszélik át a téma szakértői.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, mely az alábbi linken tehető meg:
https://ppi_conference.eventbrite.com

A rendezvényről, illetve a projektről bővebb információkat a folyamatosan frissülő honlapjainkon találhat:
www.kdriu.hu
 www.interreg-central.eu/Content.Node/PPI2Innovate.html

A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
The project is co-funded by the European Union under the Interreg Central Europe Programme.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek