4 évnél régebbi cikk

Székesfehérvár is ingyenes plüsstisztítással ünnepli a gyereknapot
Fehérvár Médiacentrum fotójaSzékesfehérvár is ingyenes plüsstisztítással ünnepli a gyereknapot

Nyakunkon a gyereknap, ahol - csakúgy, mint szinte mindig - a lurkók kerülnek a figyelem középpontjába, ám ezúttal ők veszik át a gyeplőt, és még egy kis ünneplés is jár nekik a sok éves rosszcsontkodásért. Az ilyenkor szokásos jópofa programok mellett különlegesebb kezdeményezések is felütik a fejüket: idén többek között a székesfehérvári Bubbles mosodákban ingyenesen tisztítják meg a plüss játékokat a kicsik boldogságáért. Megzabálom!

Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek végső mentsvára - amikor  már úgy érzik, hogy a világ összes mumusának az ő édességeikre fáj a foga - a plüssmackók nyújtotta puha ölelés. Tudom miről beszélek, ugyanis bár már nem vagyok poronty (vagy mégis?), de azért még néha nekem is jólesik odadörgölőzni a szobámban elszórtan fellelhető gyerrekkori állatkáimhoz.

Igen ám, de a plüssök - amellett, hogy sokszor tényleg kiakasztják a cukiságfaktort - veszélyforrások is lehetnek, ugyanis amellett, hogy nagyon könnyen koszolódnak, erősen gyűjtik a port, a bennük élő atkák pedig akár allergiát is okozhatnak. A gyermekek pedig ezekkel a szőrmókokkal alszanak, játszanak, gyakran még szájukba is veszik kedvenceiket, ezért érdemes időről időre megtisztítani mackójukat és kiiktatni ezt a bacilusforrást.

Na, már most az a helyzet, hogy a közeledő gyereknap alkalmából Székesfehérváron két helyen (József Attila utca 2/e, Tolnai utca 40-42.) is megtalálható Bubbles önkiszolgáló mosodákban mackówellnesst hirdetnek, amelyen a család valamennyi plüsse részt vehet, legyen az akár nyuszi vagy majom, nincs mennyiségi vagy méretbeli korlátozás.

Május 26-án 10 és 17 óra között az összes Bubbles mosodában fél óránként mackómosó programokat indítanak, amely során térítésmentesen tisztulhatnak és száradhatnak a picik kedvenc plüss játékai.

Jó, jó, de mikor rajtolnak a mosások és szárítások?

Minden mosás és szárítás előre meghatározott időpontokban startol az 1-es mosógépen és az 5-ös szárítógépen az alábbiak szerint:

Mosás indítások: 10:00, 10:35, 11:05, 11:40, 12:15, 12:50, 13:25, 14:00, 14:35, 15:10, 15:45, 16:20
Szárító indítások: 10:40, 11:20, 11:50, 12:30, 13:10, 13:50, 14:30, 15:10, 15:50, 16:30, 17:00

Ha ez még nem lenne elég, akkor azt is meg kell jegyeznem, hogy a mackówellnessel nemcsak a plüssökön, hanem nehéz sorsú gyerekeken is segíthetsz: a Bubbles minden elhozott plüss után száz forintot ajánl fel az UNICEF Magyarország számára, támogatva ezzel a gyerekjogi szervezetet és annak tevékenységét.

A gyereknapi plüssmosásról további infókat ide kattintva találhattok.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek