4 évnél régebbi cikk

Így parkolhatsz ingyen csütörtökön, Székesfehérváron is!
·Közlekedésingyen·Utolsó frissítés: undefined
Így parkolhatsz ingyen csütörtökön, Székesfehérváron is!
·Közlekedésingyen·Utolsó frissítés: undefined

A felhasználók örömére ingyenpakolási lehetőséggel ünnepli új fejlesztését az egyik hazai parkolási applikáció.

Egyre népszerűbb a Parkl nevű, magyar fiatalok által fejlesztett mobilalkamazás, ami az autósok életét hivatott megkönnyíteni. Hogy mit is tud a Parkl? Például azt, hogy a többség számára korábban rejtett  – például irodaházak, szállodák, társasházak garázsaiban lévő – parkolóhelyeket elérhetővé tette, a nyilvános parkolóházakban pedig egyszerűsítette a parkolási-fizetési folyamatot.

Nemrégen egy újabb fejlesztéssel rukkoltak elő, a közterületi parkolás-funkcióval bővítették a szolgáltatásukat, ezzel pedig már az utcai parkolást is intézhetjük az ország összes fizetős parkolózónájában, vagyis Székesfehérváron is az appon keresztül.

Az újítás örömére a Parkl marketingesei húztak egy nagyot, és meghirdették az egynapos ingyenparkolási akciót, persze némi megkötéssel. 

Május 30-án, csütörtökön a fővárosi zárt téri és az országos utcai parkolási szolgáltatását is ingyenessé teszi egy egyszeri parkolás erejéig, de felhasználói fiókonként maximum 2000 forintos keretösszegig.

"A keretösszeg minden regisztrált felhasználó rendelkezésére áll május 30-án, csak a PARKL1 kódot kell beírni a Beállítások/Kuponok menüpontban aznap éjféltől másnap éjfélig. Ezt követően az első parkoláskor automatikusan felhasználja a rendszer az adott kódot" – tudatta a cég közleményében a hvg.hu-val.

Parkl alkalmazást innen tudod letölteni: iOSAndroid

Borítókép: parkl.net
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek