4 évnél régebbi cikk

Forgalommal szemben ment az M7-esen 120 km/órával - frissített videó!
Forgalommal szemben ment az M7-esen 120 km/órával - frissített videó!

Kedd délelőtt többen is láttak az M7-es autópályán forgalommal szemben közlekedni egy autót. Az esetről több videó is készült, az egyiken éppen hogy elkerül a forgalommal szemben közlekedő egy kamionnal való ütközést.

FRISSÍTÉS:
A Budapesti Autósok Közössége is kapott egy videót az esetről, ahol jól látszik, hogy a forgalommal szemben közlekedő autós csak éppen úszta meg, hogy összeütközzön egy kamionnal, majd az esetet rögzítő autóssal.

Az M7-es autópályán forgalommal szemben közlekedett egy gépjármű kedd délelőtt - adta hírül az index.hu. Az esetet többen is látták, és videó is készült, amint egy autó körülbelül 120 km/órás tempóval haladt 10 óra 30 perc körül Siófok irányába, nagyjából Székesfehérvárnál.

Az Index a rendőrséget is megkérdezte az esetről, ám mint írják: bejelentés ugyan több is érkezett, hogy az M7-es autópálya 70. kilométerszelvénye közelében, Siófok irányába, a belső forgalmi sávban, a forgalommal szemben halad egy fehér színű furgon, ám a kiérkező járőrök a hivatkozott szelvényben, vagy annak közelében és a lehajtók környékén sem találtak szabálytalanul közlekedő járművet. 

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek