4 évnél régebbi cikk

Balra kanyarodott a suzukis a székesfehérvári körforgalomban
Balra kanyarodott a suzukis a székesfehérvári körforgalomban

Hosszan indexelt és várakozott, majd komótosan behajtott a Balatoni úti körforgalomba egy suzukis - a baj mindössze az volt, hogy menetiránnyal szemben sikerült mindezt véghez vinnie.

Van a "ha nem látom, nem hiszem el" kategória, és ebbe a kategóriába a Balatoni úti körforgalomban előadott suzukis kűr remekül beleillik. A Bp-i Autósok Közösségének Youtube-csatornájára feltöltött videón ugyanis jól látható, ahogy a világát és a forgalmi szituációt valószínűleg kevéssé érzékelő gépjárműkalandorvezető haladási szándékát precízen jelezve, a megfelelő pillanatot kivárva, komótosan nekiindul, hogy legyűrje a körforgalom okozta nehézségeket.

Ez persze felettébb lelkesítő szándék, a bibi mindössze annyi, hogy bár rajta kívül mindenki jobbra igyekszik haladni, hősünk csak azért is balra indul el, majd precízen kinavigálja magát a körforgalomból, menetiránnyal szemben. A többi autós dicséretére legyen szólva, hogy felismerik a helyzetet, így egyetlen aprócska koccanás nélkül ússza meg a suzukis az ámokfutását. 

 

Borítókép: bpiautosok.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek