4 évnél régebbi cikk

Most te is lehetsz helikopterpilóta!
Most te is lehetsz helikopterpilóta!

A Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálata utánpótlása érdekében olyan felsőfokú műszaki végzettségű érdeklődőket keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak.

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Légirendészeti Szolgálat munkatársai 2019. június 23-án, vasárnap 9 órától toborzó napjára várja azon 40 évnél fiatalabb, felsőfokú műszaki végzettséggel rendelkező érdeklődőket, akik szeretnék megismerni a mérnökök, a helikoptervezetők napi tevékenységét.

A programra ellátogatók megtekinthetik a rendőrségi légijárművek elhelyezésére szolgáló hangárt és az MD 500E, valamint az MD902 típusú szolgálati helikoptereket is. A nap folyamán a szakemberek a felvételi jelentkezésről is részletes tájékoztatót tartanak.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a toborzó napon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy ehhez a csatolt adatlapot töltse ki és 2019. június 20-án, csütörtök 24 óráig az lrsz@kr.police.hu e-mail címre küldje el, hogy a további teendőkkel kapcsolatban a Légirendészeti Szolgálat munkatársai felvehessék Önnel a kapcsolatot.

A pályázattal kapcsolatos dokumentumokat itt és itt találjátok.

(Forrás: police.hu)

Chch
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek