4 évnél régebbi cikk

Bemutatták Zsigmond Lala Fehérváron forgatott nyári klipjét - Mutatjuk a videót!
·Zenevideoklip·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Bemutatták Zsigmond Lala Fehérváron forgatott nyári klipjét - Mutatjuk a videót!
·Zenevideoklip·Utolsó frissítés: undefined

Elkészült Zsigmond Lala legújabb klipje. Az Aki tudja című dalból készült videó idén már a második, különlegessége pedig, hogy fehérvári helyszínen, fehérvári táncosok társaságában forgatták.

Aki tudja címmel került fel a Youtube-ra július 12-én a fehérvári Zsigmond Lala, a 2013-as Fehérvár Hangja döntősének legújabb, hamisítatlan nyári hangulatú klipje. Ahogyan már korábban utaltunk rá, a videó képkockái Székesfehérváron forogtak, egy balzsamos nyári éjszakán. A klip premier előtti bemutatóján mi is ott voltunk, a videót Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András és Mészáros Attila alpolgármester társaságában mutatták be a sajtónak Laláék és a klipben szereplő Free Spirit Dance együttes táncosai:

 A bemutatón Lalát a forgatás részleteiről kérdeztük:

Különleges éjszakai helyszínen, egy tábortűz körül forgattátok a klipet. Milyen hangulatban teltek a felvételek?

Nem dolgoztunk túl nagy stábbal, így a helyszín díszítését én magam végeztem. Már délután egykor kint voltam és aggattam a fára a világító füzéreket. Kora délután elrendeztük a helyszínt. Este kilenc körül lendültek mozgásba a kamerák, először felvettük a csoportos jeleneteket, utána pedig a szólóimat.

Eléggé mozgalmas éjszaka lehetett, tudtál utána aludni, vagy inkább ünnepeltetek?

Tudtam, sőt, nagyon nagyon aludtam! Hajnali háromkor végeztünk, addigra már hideg is volt, vizes fűben fekve vettük fel az utolsó jeleneteket. Majdnem öt óra volt, mire összepakoltunk és hazamehettem. Emlékezetes és szuper forgatás volt!

Hogyan született a dal?

Mint mindegyik dalomat, ezt is Szabó Zé zenei producerrel készítettem, idén tavasszal. Nagyon fontos volt nekem, hogy legyen vidám, fiatalos, pörgősebb, amilyen ez a város is. Ezért is szerettem volna itt készíteni ezt a klipet, fehérvári táncosokkal. Most először dolgozunk együtt a Free Spirit Dance-es táncosokkal, de nincs kizárva a közös munka folytatása, már beszéltünk róla!

A forgatáson az fmc.hu fotósa is megörökítette a legizgalmasabb pillanatokat: 

 

Íme a videó: 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek