4 évnél régebbi cikk

Saját óriásplakáttal hív bulizni a FEZEN-re a Wellhello
·HírekFEZEN·Utolsó frissítés: undefined
Saját óriásplakáttal hív bulizni a FEZEN-re a Wellhello
·HírekFEZEN·Utolsó frissítés: undefined

Pénteken tali a FEZEN-en Jó bulit! - áll a Wellhello néhány napja Székesfehérváron megjelent két óriásplakátján. Fluorék ezzel egyszerre szeretnék üdvözölni a fesztivál közönségét és fehérvári barátaikat is.

Teljesen egyszerű, nem hivalkodó, éppen szokatlan visszafogottságával tűnik ki mégis a Sárkeresztúri út hirdetéstengeréből az az óriásplakát, amit néhány napja ragasztottak fel. Ezúttal nem vásárlásra - legalábbis közvetlenül - akarják rávenni az Auchan körforgalomtól a város felé autózókat, hanem egy kedves gesztusról van szó: jövő héten kezdődik a FEZEN, a pénteki nap egyik legjobban várt koncertje a városhoz ezer szállal kötődő Wellhellóé lesz, erre hívnak mindenkit egy idézettel Fluorék.

– Ez egy személyes gesztus a város felé – árulta el a Wellhello rappere. – Minden alkalom, amikor Fehérváron vagyunk, kiemelkedő számomra, hiszen újra láthatom a barátaimat, meglátogathatom anyukámat, ilyenkor hazaérkezem. A plakátnak két funkciója van: üdvözölni a fesztivál közönségét, illetve egy kikacsintás és gesztus a barátaim felé. El sem mondtam nekik, hogy mire készülök, meglepetés volt számukra is! Bárhol is vagyok a világon, bárhol is lakom, az csak a második helyezett lehet, számomra Fehérvár az otthon, a kiindulópont. Ezért is ide helyeztük az óriásplakátot.

A zenekar menedzsmentjétől úgy tudjuk, hogy korábban sosem csináltak még ilyet, de a gesztus annyira bejött a rajongóknak, hogy szinte biztosan lesz folytatása a különleges fehérvári hirdetésnek más koncerthelyszíneken is. A Wellhello plakátján a Barátom című dal szövegéből idéznek, melynek videóklipjét éppen Fehérváron forgatták. 

A dal egyébként annyira népszerű, hogy néhány napja az egyik Wellhello-rajongó a karjára tetováltatta Fluor szövegének talán legfontosabb gondolatát. A fotót a zenész osztotta meg az Instagramján:

Ez pedig a szóban forgó, Székesfehérváron forgatott videóklip a Barátom című dalhoz:

És ha már videóklip: van ennél újabb is. Fluor és Diaz legújabb videója múlt pénteken jelent meg. Már csak azért is érdemes végignézni a klipet, mert ilyen akkurátusan, ilyen drága autót szétverni ritkán lát az ember. Ráadásul mindezt két fiatal lány produkálja:

Borítókép: Horváth Reni
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek