4 évnél régebbi cikk

Nyári szünetet tart a Barátság mozi augusztus 22-ig
Nyári szünetet tart a Barátság mozi augusztus 22-ig

Július 28-tól augusztus 22-ig lesz zárva a Barátság mozi. A nyári szünet előtti utolsó napokban viszont még színes filmkínálattal várják a mozizni vágyókat!

Jövő héttől augusztus 22-ig nyári szünetet tart a Barátság mozi – érdemes kihasználni a szünet előtti utolsó hetet, hiszen ekkor is remek vígjátékokat, filmdrámákat, animációs alkotásokat lehet megnézni a város művészmozijában.

Július 24-én, szerdán, ami egyben a hónap feliratos szerdája is lesz, magyar animációs alkotással kezd a mozi 18 órakor: Milorad Kristić Ruben Brandt, a gyűjtő című filmje tavaly novemberi bemutatója óta számtalan díjat és elismerést söpört be. Az egyedi látványvilágú akció-thrillerében az egész világot bejárjuk olyan utazással, amely percenként okoz újabb és újabb meglepetéseket. A nap másik feliratos filmje 20 órától a megtörtént eseményeket feldolgozó Hotel Mumbai lesz – Anthony Maras ausztrál-amerikai történelmi drámájának főszereplői Amandeep Singh, Dev Patel és Suhail Nayyar.


Július 25-én, csütörtökön
hatkor francia romantikus vígjátékkal indul a műsor: A hűséges férfit Louis Garrel rendezte, a történet főhőse pedig egy olyan pár, akik némi kitérő után megpróbálnak újra egymásra találni. Fél nyolctól ugyancsak francia vígjátékkal folytatódik a műsor: Guillaume Canet Együtt megyünk című filmje az Apró kis hazugságok folytatása, főszereplői pedig Marion Cotillard, Francois Cluzet és Benoit Magimel.

Július 26-án, pénteken hatkor egy különös ötletet felvonultató filmmel indul a napi vetítés: mi lenne, ha az egész világ elfelejtené minden idők legzseniálisabb zenekarát, a Beatlest? És mi lenne, ha csak egyetlen ember emlékezne a felejthetetlen slágerekre, és azokkal próbálna érvényesülni a világban? Danny Boyle Yesterday című zenés vígjátékának főszereplői Himesh Patel, Ed Sheeran és Lily James. Nyolckor ugyancsak egy különös, bár megtörtént eseten alapuló életrajzi filmet láthat a közönség: a Három egyforma idegen olyan hármasikrekről szól, akik nem tudtak egymás létezéséről, és csak felnőtt korukban találkoztak először.


A szünet előtti utolsó vetítési napon, július 27-én, szombaton tízkor a Kis kedvencek titkos élete 2. című családi animációs filmmel kezd a mozi: a 2016-os kasszasiker folytatásában újra arról tájékozódhatunk, mit művelnek kedvenc kisállataink minden nap, miután mi elmentünk munkába vagy iskolába. Fél hatkor újra a Zöld könyv – Útmutató az élethez lesz műsoron, nyolckor pedig a Rocketman című nagyszabású zenés fantázia látható Elton John áttörést hozó éveinek hihetetlen emberi történetéről.

 

A nyári szünet után, augusztus 22-től újra hazai és nemzetközi művészfilmekkel, vígjátékokkal, drámákkal, animációs alkotásokkal várja nézőit a Barátság mozi.

Forrás: baratsagmozi.hu

Borítókép: mafab.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek