4 évnél régebbi cikk

Napos, meleg, de csapadéktól sem mentes hét elé nézünk
Napos, meleg, de csapadéktól sem mentes hét elé nézünk

A heti időjárást a napsütés fogja jellemezni, azonban helyenként kialakulhatnak majd frissítő záporok, zivatarok.

Hétfő: Napos idő várható, de az ország északi felében helyenként záporeső, zivatar is kialakulhat.A legalacsonyabb hőmérséklet 9-15, a legmagasabb 26-29 fok között lesz.

Kedd: Az ország nagy részén napos, száraz időre számíthatunk, azonban északkeleten kialakulhatnak záporok. A legalacsonyabb 12-18, a legmagasabb hőmérséklet 27-32 fok között alakul.

Szerda: A sok napsütés mellett ország északi felében záporokra, zivatarokra lehet számítani, a legalacsonyabb 15-21, a legmagasabb hőmérséklet 29-34 fok között lesz.

Csütörtök: A több-kevesebb napsütés mellett több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, ezek környezetében a szél megerősödik, átmenetileg viharossá is fokozódhat. A minimumhőmérséklet 17-22, a maximum 29-35 fok között várható, de északnyugaton kissé hűvösebb lehet.

Péntek: Napos idő várható helyenként záporral, egy-egy zivatarral. A legalacsonyabb hőmérséklet 15-21, a legmagasabb hőmérséklet 25-30 fok között alakul.

Szombat: Sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű, a leghidegebb órákban 12-17, a legmagasabb hőmérséklet 27-32 fok között alakul.

Vasárnap: Sok napsütés várható, csapadék nem valószínű, a minimum hőmérséklet 13-18, a maximum 28-33 fok között lesz.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek