4 évnél régebbi cikk

Hangulatos felvétel foglalja össze a Fehérvár és környéki nyár legszebb pillanatait
Hangulatos felvétel foglalja össze a Fehérvár és környéki nyár legszebb pillanatait

A napokban igazán pörgős videóra bukkantam, amelyet Tar Károly kollégánk rögzített, és az ő szemszögéből mutatja be a Székesfehérvár (és környéki) fesztiválszezon legszebb pillanatait. Így augusztus végén, ha csak egy mozgóképet lestek meg, akkor ez legyen az, ugyanis csak úgy árasztja magából a nyári életérzést.

Még csak most kezdődött, ám a jövő héten hivatalosan is véget ér az év egyik legbulisabb időszaka, amely során júniustól egészen augusztusig kiengedjük a dolgos hétköznapok során felgyülemlett fáradt gőzt.

Persze még pár hétig élvezhetjük a perzselő napsütés okozta feelinget, ám a nyár végével a legtöbben már búcsúzkodnak a forróságtól és a három hónapig tartó végtelen szórakozástól, így nosztalgikus képek és videók lepik el az internetet, amely összefoglalja a tartalmasra sikeredett időszakot.

Ilyen felvételt készített a Fehérvár TV operatőre, Tar Károly (YouTube-csatornáját itt találjátok) is, aki a székesfehérvári és környéki fesztiválok leglátványosabb eseményei rögzítette, így többek között láthatunk felvételeket a Nemzetközi Néptáncfesztiválról, a Királyi Napok során kialakított középkori forgatagról, az Ütős Fesztiválról, és a Velencei-tó partjáról. Tar Károly munkáival már korábbi cikkeinkben is foglalkoztunk, így például készült anyagunk a 2017-es tűzijátékról és az őszbe burkolózó Gaja-patakról, és fehérvári time-lapse videóról is. Jó nézelődést! 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek