4 évnél régebbi cikk

Palacsintapéntek augusztus 30-án: újdonság Vízivárosban
·Programokpalacsinta·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
br.pinterest.com
Palacsintapéntek augusztus 30-án: újdonság Vízivárosban
·Programokpalacsinta·Utolsó frissítés: undefined

Tekerve vagy hajtva, csokisan vagy lekvárosan – augusztus 30-án, a vakáció utolsó napjainak egyikén közös palacsintázásra várnak minden gyereket, családot a vízivárosi Palacsinta Pénteken a Budai úti LISZI-iroda elé!

Horváth Miklósné, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, hogy minden városrésznek szüksége van közösségépítő programokra. A Palacsinta Péntekkel a vízivárosi adventhez és a kölyökjuniálishoz hasonlóan egy újabb közösségteremtő rendezvényt szeretnének létrehozni: „Nem biztos, hogy minden gyerek örül az iskolakezdésnek, ezért a LISZI vezetőjével, Pisch Norberttel arra jutottunk, édesítsük meg a vakáció utolsó péntekjét, süssünk palacsintát az iskolásoknak, óvodásoknak, mert így talán könnyebben indul a tanév!”

A palacsintasütés várhatóan délelőtt tíz-tizenegy óra körül kezdődik és előreláthatólag délután ötig tart. Lesz csokis és lekváros, tekert és hajtott. A palacsintaosztásba délután kettőtől Cser-Palkovics András polgármester is besegít. A rendezvényre mindenkit szeretettel várnak!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek