4 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozás lesz csütörtökön és szombaton a Zichy-színpadnál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Forgalomkorlátozás lesz csütörtökön és szombaton a Zichy-színpadnál

Forgalomkorlátozás lesz a Belvárosban a Bye Summer rendezvény miatt augusztus 29-én, csütörtökön 10 órától 24 óráig, valamint augusztus 31-én, szombaton a YouTuber-találkozórendezvényéhez kapcsolódóan 6 órától 24 óráig: teljes szélességében lezárják a Mátyás király körutat az Ybl Miklós utcai csomópontban, a Dózsa György út – Várkörút kereszteződésben, valamint a Mátyás király körút – Zichy liget csatlakozásban.

Mindkét forgalomkorlátozás alatt terelőútvonalon közlekednek az érintett országos/regionális, valamint a helyi autóbuszok az alábbiak szerint:

Csütörtökön 10.00 órától – üzemzárásig, valamint szombaton üzemkezdettől – üzemzárásig

a Mór, Zámoly, valamint Lovasberény irányából/irányába közlekedő országos és regionális járatok az Autóbusz-állomás – Budai út – Várkörút terelőútvonalon közlekednek.

A forgalomkorlátozásban érintett helyi autóbuszjáratok az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

a „16”-os, „17”-es, valamint a „30”-as autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Várkörút terelőútvonalon közlekednek. Kimaradt megállóhelyek: Szabadságharcos út (a „17”-es és „30”-as járatok esetében); Ybl Miklós lakótelep.

a „26”, „26A”, „26G”, „27” és „38”-as autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Palotai út – Mészöly G. u. – Zichy liget – Dózsa Gy. út – Szekfű Gy. u. Kimaradt megállóhely: Ybl Miklós lakótelep. A külső végállomás irányba közlekedő helyi autóbuszjáratok az Ybl Miklós lakótelep elnevezésű megállóhely helyett a terelőútvonalon rendszeresített „Uszoda” elnevezésű megállóhelyen állnak meg. A belső végállomás felé közlekedő autóbuszjáratok az Ybl Miklós lakótelep elnevezésű megállóhely helyett a Palotai úton lévő „Szent Gellért u.” elnevezésű megállóhelyen állnak meg. A terelésben érintett, külső végállomás irányba közlekedő helyi autóbuszjáratok a terelőútvonalon lévő „III. Béla király tér” elnevezésű megállóhelyen MEGÁLLNAK.

Az autóbuszok közlekedéséről bővebb információ kérhető a 22/311-378-as telefonszámon.

Felhívják a közlekedők és a lakosok figyelmét, hogy az előre tervezett útlezárások, -építések továbbra is megtalálhatóak a Waze-en. Élő térkép: https://www.waze.com/livemap.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek