Partly cloudy19 °C
2019. szeptember 22. vasárnap Móric
Menü

Szemkápráztató képekkel búcsúzik a nyártól a fehérvári Sunset Boulevard

Most, hogy hivatalosan is vége a nyárnak, sokan még mindig búcsúzkodnak a három hónapig tartó végtelen szórakozástól, így színes és hangulatos összeállításokkal állítanak emléket az év legbulisabb időszakában történt eseményeknek. Hogy én se maradjak ki a sorból, megmutatom, hol volt az egyik kedvenc helyem a napsütötte Székesfehérváron, amelyet bár csak nemrég fedeztem fel, azóta minden nap meglátogatom.

Tudom, tudom, én is időben kapcsolok (gondoljátok), ugyanis az az útszakasz, amely teljesen levett a lábamról, az nem más, mint a 2018 nyarán átadott tokkal-vonóval megújult Liget sor, ahol ráncfelvarrták az útburkolatot és a csapadékvíz elvezetés rendszerét, ezen kívül parkolókat és járdákat is építettek, nem beszélve a biciklis sávokról. Tehát van itt minden, ami szem, szájnak ingere.

Szó se róla, az átadást követően már korábban is kocsikáztam arrafelé, ám miután valami megmagyarázhatatlan oknál foga egyre többször kanyarodtam az említett sor irányába, akkor tűnt fel, hogy miért is teszem mindezt: ragyogó napsütésben olyan érzésem támad, mintha valamelyik híres amerikai úton (például a Los Angelesben található Sunset Boulevardon) krúzolnék végig a megfelelő felszereléssel (napszemüveg és csábos mosollyal) egyetemben. Persze pálmafák és csillivilli járgányok nélkül.

Most mondjátok, hogy nektek nem ez ugrik be:

A fehérvári Liget sor is hasonló feelinget áraszt (Fotó: fosterdouglas.com)
A fehérvári Liget sor is hasonló feelinget áraszt (Fotó: fosterdouglas.com)

Vagy ez:

Hogy megmaradjon az utókornak is az érzés, megörökítettük a pillanatot, így ti is elmélázhattok kicsit a székesfehérvári Sunset Boulevard forgatagában:

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

Eseménynaptár

 • Egyre népszerűbbek a tematikus utak
  Egyre népszerűbbek a tematikus utak
 • Tele vannak a magyarországi gáztárolók
  Tele vannak a magyarországi gáztárolók
 • Veteránautók indultak Székesfehérvárról a Balaton felé
  Veteránautók indultak Székesfehérvárról a Balaton felé
 • Székesfehérváron is sok program lesz a Kulturális Örökség Napjain
  Székesfehérváron is sok program lesz a Kulturális Örökség Napjain