4 évnél régebbi cikk

Milyen legyen a Virágóra jövőre?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Dr. Cser-Palkovics András
Milyen legyen a Virágóra jövőre?

Ismét online lehet megszavazni, hogy milyen legyen a székesfehérvári Virágóra a következő nyáron. Ezúttal nem három, hanem eggyel több variáció közül lehet választani október 6-án éjfélig.

Csütörtök óta lehet szavazni a Székesfehérvár.hu-n arra, hogy milyen legyen a Virágóra jövőre. Ezek közül lehet a város hivatalos honlapján október 6-án éjfélig kiválasztani a legszimpatikusabbat:

A négy terv alapján az már biztos, hogy másképp néz majd ki a Virágóra 2020-ban, mint idén. A tavasszal és nyáron látotthoz legközelebb a mostani verziók közül talán a C áll, de nem négy, hanem már hat arab számot tartalmaz. Erre, vagyis az arab számos tervre tavaly 1674-en szavaztak, ezzel nyerte meg a szavazást. Az A-verzió a tavalyi szavazáson is szerepelt, de a legkevesebb (572) szavazatot kapta. A mostani B-verzióhoz hasonló tavalyi római számos variáció akkor a második lett 1173 szavazattal. 

Teljesen új megközelítés a D-verzió: ebben nem szerepelnek sem római, sem arab számok, de mégis jól felismerhető benne az óra számlapja, szemben az ugyancsak számok nélküli, leginkább talán absztraktnak nevezhető A-verzióval. 

Ha csak a tavalyi eredményeket nézzük, akkor a legnagyobb favorit a mostani C-verzió lehet. De legalább ilyen esélyesnek, ha nem esélyesebbnek tűnik az idei B, vagyis a római számos verzió, Cser-Palkovics András Facebook-odalán legalábbis a legtöbb kommentelő ezt jelölte meg kedvencének. Vagyis legnagyobb valószínűséggel a B és a C közül kerülhet ki a jövő évi győztes.

Szavazni október 6-án éjfélig lehet a Székesfehérvár.hu cikkében
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek