4 évnél régebbi cikk

Huszonöt éves a Vörösmarty Rádió
Huszonöt éves a Vörösmarty Rádió

Megható, kedves vagy éppen vicces pillanatok, friss hírek és információk Fehérvárról, a megyéről és a nagyvilágból. Fennállásának 25. évfordulóját ünnepli a Vörösmarty Rádió.

Friss információk, izgalmas témák, programajánlók, fülbemászó dallamok, megható és érdekes beszélgetések különleges emberekkel - mindez huszonöt éve. Ezt kínálja a hallgatóknak a Vörösmarty Rádió, amely immár negyed évszázada töretlen sikernek örvend. Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum Kft. ügyvezető igazgatója azt mondta: a rádió sikerének titka az, hogy a fehérváriakhoz, a fejér megyeiekhez szól, a hétköznapi élet dolgaival foglalkozik és az adott napunk, az adott hetünk eseményeit veszi számba, mindenki megtalálja benne a számára fontos híreket, információkat. Mint mondja, a rádió azzal foglalkozik, amivel az emberek törődnek.

A rádió egyik alapítótagja, Horváth Miklós Arvéd szívesen emlékezett vissza az elmúlt negyed évszázadra a rádió születésnapi ünnepségén. Elmondta: az a koncepció, amit huszonöt évvel ezelőtt megálmodtak, teljesült.

Bár a rádióban rengeteg dolog változott az elmúlt évek alatt, például a műsorstruktúra tekintetében is, viszont az alapítók induláskor megfogalmazott elgondolása és célja ugyanaz maradt: a hallgatók teljes körű kiszolgálása.

Sasvári Csilla neve és hangja sokak számára ismerősen cseng. A műsorvezető a jubileumi évfordulón az indulásról is megemlékezett, és mint elmondta, nem gondolta volna annak idején, hogy huszonöt évvel később még mindig itt lehetnek, és együtt dolgozhatnak abban a rádióban, amely szeptember 24-én megszületett Székesfehérváron.

 

Borítókép: Tóth Gabriella
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek