4 évnél régebbi cikk

Jelentős lehűlés várható a hét közepén
Fehérvár Médiacentrum fotójaJelentős lehűlés várható a hét közepén

Az elmúlt hetekben kaptunk hideget, meleget, ezen a héten sem lesz ez másként, ugyanis a hét közepén 10 fok körüli lehűlésre számíthatunk.

Hétfő: A napsütés mellett több helyen kialakulhat záporeső, esetleg egy-egy zivatar. A délnyugati országrészt kivéve, sokfelé viharossá fokozódik a szél, leginkább az északi megyékben lesz ez jellemző. A minimumhőmérséklet 10-17, a maximum 22-27 fokig melegszik a levegő.

Kedd: Napos, csapadékmentes idő várható, a szél megélénkül. A minimum 10-15, a maximumhőmérséklet 20-25 fok között várható.

Szerda: A szerdai esős nap lesz, egyre többfelé várható zápor, néhol zivatar. A szél megélénkül, időnként meg is erősödik, estétől viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 10-15, a legmagasabb hőmérséklet 20-26 fok között alakul, de a Dunántúl nyugati részein hűvösebb is lehet.

Csütörtök: Fokozatosan megszűnik a csapadék, a szél többfelé megerősödik, helyenként viharossá is válhat, de estére mérséklődik a légmozgás. A minimumhőmérséklet 8-14 fok között, a maximum 11-16 fok között alakul.

Péntek és szombat: Hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, pénteken nem valószínű csapadék, szombaton helyenként előfordulhat zápor. A leghidegebb órákban 3-8 fok lesz, helyenként talaj menti fagy is lehet. Napközben 13-18 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap: néhol fordulhat elő zápor. A minimumhőmérséklet 3-8 fok között alakul, helyenként talaj menti fagy is lehet, a nappali maximumok 14-19 fok között alakulnak.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek